Antena Căutare

Formula 1™ | Calificările pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului se văd azi, de la 14:55, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Marele Premiu al Azerbaidjanului se vede exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe parcursul acestui weekend. Calificările sunt ȋn direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY azi, de la ora 14:55. Cursa de duminică este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 13:45.

Weekendul de Formula 1™ de la Azerbaidjan a debutat cu sesiunile de antrenamente, ambele fiind live în AntenaPLAY. Calificările sunt ȋn direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY începând cu ora 14:55 | Getty

Traseul de la Baku a fost desemnat cel mai bizar din ȋntreg calendarul competiţional. Are de departe cea mai lungă linie dreaptă din calendarul F1, de 2,2 kilometri. Mai mult de dublu față de linia Kemmel de la Spa sau de linia dreaptă de la Monza, care au aproape 1,1 kilometri și se dispută ȋn sens antiorar.

Circuitul este unul stradal, asemenea celor din Melbourne, Monaco, Las Vegas sau Singapore, astfel că, potrivit unei analize semnate de Adrian Georgescu, pentru as.ro, o greșeală mică atrage cu sine un risc mare de abadon.

Vântul le va pune și el mari probleme piloţilor, chiar numele Baku vine din persanul „bad Kubac“ și înseamnă „rafală de vânt”. În partea veche a orașului, se pot forma curenți de aer foarte puternici care să se strecoare de-a lungul zidurilor și să influențeze comportamentul mașinilor.

Weekendul de Formula 1™ de la Azerbaidjan a debutat cu sesiunile de antrenamente, ambele fiind live în AntenaPLAY. Calificările sunt ȋn direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY începând cu ora 14:55, iar cursa de duminică este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 13:45.

Articolul continuă după reclamă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x