Antena Căutare

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Belgiei. Răsturnare de situaţie în cazul câştigătorului

Formula 1 a continuat în acest weekend în Europa cu Marele Premiu al Belgiei, iar Iuliana Pepene şi Nicolai Tand, alături de echipa Antena Sport au trăit live experienţa pe circuitul Spa-Francorchamps.

Galerie
Marele Premiu al Belgiei, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, într-o competiţie încheiată în mod surprinzător: George Russel a fost descalificat, după ce îşi sărbătorise deja victoria. | A1

Marele Premiu al Belgiei, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, într-o competiţie încheiată în mod surprinzător: George Russel a fost descalificat, după ce îşi sărbătorise deja victoria.

Formula 1, lider de audiență

Citește și: Vezi acum cursa din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Belgiei. Bătălia pentru victorie este LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Totul s-a întâmplat după ce s-a constatat că monopostul său nu avea greutatea necesară după cursă. Astfel, coechipierul său, Lewis Hamilton, a fost promovat în poziția de câștigător. Marele Premiu al Belgiei a fost ultimul dinaintea pauzei de vară din calendarul competiţional.

Articolul continuă după reclamă

Cursa de pe circuitul Spa-Francorchamps s-a impus ieri ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 15.44 – 17.46, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat 2.2 puncte de rating şi 11.7% cotă de piaţă, urmată de Kanal D cu 1.6 puncte de rating şi 8.5% cota de piaţă şi de Pro Tv cu 1.4 puncte de rating şi 7.2% cota de piaţă.

Iuliana Pepene şi Nicolai Tand au trăit live experienţa Marelui Premiu al Belgiei. Aceştia au putut urmări răsturnarea de situaţie în care George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei pentru că a avut maşina sub greutatea optimă. Decizia a venit la două ore după finalul Marelui Premiu de Formula 1™ al Belgiei.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Belgiei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! George Russell a câştigat

După Marele Premiu al Belgiei, Fenomenul Formula 1 va intra în pauza de vară, urmând să revină din 25 august, cu marele Premiu al Olandei. Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY. Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban,

Perioada 28 iulie 2024

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x