Antena Căutare

Formula 1™, lider de audienţă cu Marele Premiu din Singapore

Lando Norris a câştigat cursa de pe circuitul Marina Bay.

Lando Norris, victorie în Singapore | ProfiMedia

Formula 1™ a accelerat din nou pe un circuit stradal, ȋn acest weekend, cu Marele Premiu din Singapore, unde Lando Norris şi-a adjudecat trofeul.

Formula 1™, lider de audienţă cu Marele Premiu din Singapore

A fost a treia victorie din cariera lui Lando Norris (McLaren), obţinută într-o manieră catergorică, într-o cursă pe care a condus-o de la cap la coadă.

Marea cursă de la Singapore, transmisă în direct de Antena 1 şi AntenaPLAY s-a impus ca lider de audienţă.

Articolul continuă după reclamă

Marele Premiu de la Singapore, difuzat ieri în direct la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţă.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 14.43 – 17.09, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea cursei de Formula 1™, a înregistrat 2.4 puncte de rating şi 13.6% cotă de piaţă, urmată de Pro TV, cu 1.8 puncte de rating şi 10.4% cota de piaţă.

Lando Norris a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1™ din Singapore. Pe locul al doilea s-a clasat Max Verstappen, în timp ce a treia poziție a fost ocupată de Oscar Piastri.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: George Russell, Charles Leclerc şi Lewis Hamilton.

Un superb foc de artificii a luminat cerul din statul Singapore la finalul cursei, pentru ca mai apoi chipul lui Lando Norris să fie proiectat pe celebrele turnuri „Marina Bay Sands” ale statului Singapore, alături de cifra 15, simbolizând astfel a 15-a ediție a Marelui Premiu de Formula 1™ din Singapore.

Calendarul competiţional continuă în perioada 19-20 octombrie, în Austin, Texas, cu Marele Premiu al SUA.

Toate etapele competiţiei Formula 1™, Formula 2™ şi Formula 3™ pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.

Antena transmite în exclusivitate Formula 1™ în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup™ din istorie cu 48 de echipe.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Perioada 22 septembrie 2024

Cursa din Formula 1™ pentru Marele Premiu din Singapore a fost pe Antena1 și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat pe M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x