Antena Căutare

Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu al Spaniei în acest weekend. Urmărește spectacolul Formula 1™ Academy, 21-23 iunie

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

colaj monoposturi de formula 2, formula 3 și formula 1 academy pe circuit Galerie
spectacolul continuă pe canalele Antena și în AntenaPLAY | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România. Sezonul 2024 este plin de adrenalină și poate fi urmărit pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

În Formula 2™, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

După o cursă deosebită în Marele Circ, Formula 2™ revine în weekendul 21 - 23 iunie în Barcelona.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena, 21 - 23 iunie 2024

Articolul continuă după reclamă

Program Formula 2™, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena

Vineri, 21 iunie, de la ora 12:05, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:55 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 15:15 va avea loc cursa de sprint și va putea fi urmărită în exlusivitate în AntenaPLAY.

Duminică, 23 iunie, de la ora 12:00 va avea loc cursa, exclusiv în AntenaPLAY.

Aceasta este a șasea etapă din circuitul de Formula 2™, după Sakhir, Jeddah, Melbourne, Imola și Monaco.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Canadei a fost pe Antena Stars și în AntenaPLAY! Max Verstappen a câştigat

În Formula 3™, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

Formula 3™ revine în weekendul 21 - 23 iunie cu Marele Premiu al Spaniei. În Formula 3™, iau startul 10 echipe, care se vor baza pe 30 de piloţi. Gabriel Bortoleto este campionul din 2023, alături de Trident.

Program Formula 3™, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena

Vineri, 21 iunie, de la ora 10:55, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, se va desfășura cursa de sprint, exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 11:40.

Duminică, 23 iunie, va avea loc cursa, de la ora 11:05, exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și: Urmărește acum cursa Formula 1™ pentru Marele Premiu al Canadei. Confruntările se văd LIVE în AntenaPLAY și Antena Stars

În acest weekend se vor desfășura și cursele din Formula 1™ Academy pe circuitul Catalunya.

Program Formula 1™ Academy, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY

Vineri, 21 iunie, de la ora 09:50, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 19:30, se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 19:00, se va desfășura prima cursă, exclusiv în AntenaPLAY.

Duminică, 23 iunie, de la ora 09:50, se va desfășura a doua cursă, exclusiv în AntenaPLAY.

Pentru mai multe detalii legate de Formula 1™ accesați Antena Sport.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Canadei. George Russell în pole position

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Program Formula 1™, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena, 21 - 23 iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x