Antena Căutare

Gabriela Prisăcariu se confruntă cu dureri mari de spate. Ce diagnostic a primit și de ce este nevoită să facă recuperare

Soția lui Dani Oțil se connfruntă cu probleme de sănătate care îi provoacă dureri foarte mari la nivelul spatelui. Gabriela a primit un diagnostic la care nu s-ar fi așteptat, iar acum este nevoită să facă ședințe de recuperare.

Colaj Gabriela Prisăcariu Galerie
Gabriela Prisăcariu se confruntă cu dureri mari de spate. | Instagram

Gabrila Prisăcariu este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase fotomodele de la noi din țară. Aceasta este căsătorită cu Dani Oțil și au împreună un băiețel superb pe nume Tiago.

Mămica este foarte activă în viața de familie, însă problemele de sănătate care au apărut în ultimul timp o împiedică să se joace cu Tiago atât de mult cât și-ar dori.

Gabriela a primit un diagnostic dur și susține că are dureri non-stop, iar medicii i-au recomandat să apeleze la ședințe de recuperare pentru a ține situația sub control.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și-a surprins soțul într-o ipostază despre care spune că e „probă de divorț”. Ce a făcut Dani Oțil în vacanță

Gabriela Prisăcariu a fost diagnosticată cu hernie de disc

Din cauza durerilor de spate pe care nu le mai suporta, Gabriela a decis să investigheze în cadrul unui control medical amănunțit ce se întâmplă cu ea. Medicii i-au pus diagnosticul de hernie de disc, iar pentru un moment i-au recomandat să facă ședințe de recuperare, evitând astfel o posibilă intervenție chirurgicală.

Citește și: Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Fotomodelul le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram prin ce probleme trece și cum se simte din cauza acestora. Viața ei este din ce în ce mai dificilă, deoarece nu mai are voie să facă o mare parte dintre activitățile pe care le făcea în mod normal în viața de zi cu zi. Nu mai are voie să îl ridice pe fiul ei, Tiago, sau lucrurile grele care pun presiune pe coloană și nici să stea foarte mult timp în picioare.

„(...) Mi-am luat pentru acasă un brâu, corset și tot timpul cât stau cu Tiago folosesc acest brâu, pentru că nu am voie să-l ridic pe Tiago, dar este imposibil, așa că port acest brâu care mă ajută foarte tare, surprinzător îmi susține foarte bine toată zona spatelui” a mărturisit mămica.

Gabriela susține că are dureri fizice non-stop, indiferent dacă stă jos sau în picioare, iar medicii au declarat faptul că singura variantă prin care o intervenție chirurgicală poate fi evitată este ca aceasta să meargă zilnic la recuperare medicală.

Citește și: Gabriela Prisăcariu deja se gândește cum va reacționa când Tiago va veni cu prietene acasă. Ce își propune să facă vedeta

„Încep o nouă săptămână așa cum am încheiat-o și pe cealaltă și anume cu recuperarea mea la spate. Am o durere cumplită de spate, care este acolo non-stop, indiferent că stau jos, indiferent că stau în picioare (...) Singurul lucru care mă relaxează e să mă întind pe podea. Am aflat recent că am o hernie de disc, de aici și această durere. Vin zilnic la recuperare! Am făcut RMN, am hernie de disc, fac recuperare, mi s-au făcut două injecții în spate, pentru că nu mă lasă această durere deloc, iar cu calmante și cu toate picăturile începe ușor, ușor să mă lase”, a mărturisit fotomodelul pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa mămică a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns în această situație, susținând că tocmai ea a fost cea vinovată.

„Făceam foarte multă sală înainte, dar nu îmi lucram deloc mușchii spatelui și asta a fost o greșeală mare” a mai spus Gabriela.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un nou membru în familie. Cum a reacționat micuțul Tiago

De curând, mămica a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și a împărtășit cu urmăritorii ei câteva fotografii prin care și-a arătat fericirea și recunoștința pentru tot ce i se întâmplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dani Oțil și-a tuns singur fiul acasă. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu când l-a văzut pe micuțul Tiago

Greșeala pe care o fac conducătorii auto foarte des îi poate costa scump. Ce indicator rutier ignoră și cât este valoare... Cum o să fie vremea de Crăciun. Ce anunț au făcut meteorologii pentru următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x