Antena Căutare

Gino Iorgulescu vrea dreptate pentru fiul său, Mario Iorgulescu. Reacția șefului LPF la ieșirea din sala de judecată | VIDEO

Gino Iorgulescu a făcut primele declarații, după ce instanța a încheiat procesul lui Mario Iorgulescu, în care este condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare. Șeful Ligii Profesioniste de Fotbal din România cere corectitudine în cazul fiului său!

Gino Iorgulescu vrea dreptate pentru fiul său, Mario Iorgulescu. Reacția șefului LPF la ieșirea din sala de judecată | VIDEO Galerie
Gino Iorgulescu vrea dreptate pentru fiul său, Mario Iorgulescu. Reacția șefului LPF la ieșirea din sala de judecată | VIDEO | Captură Antena Stars

După mai multe amânări, judecătorii Curții de Apel București au finalizat dezbaterile în dosarul lui Mario Iorgulescu.

În primă instanță, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și al drogurilor, potrivit antena3.ro.

Pentru prima dată de la începerea cazului, luni, pe 11 septembrie, Gino Iorgulescu a fost prezent la Curtea de Apel București și a făcut declarații uluitoare la ieșirea din tribunal. Iată ce a transmis!

Citește și: Ce s-a ales de familia tânărului care a murit în accidentul de mașină provocat de Mario Iorgulescu. A lăsat în urmă doi copii mici

Gino Iorgulescu a făcut primele declarații la ieșirea din sala de judecată

Gino Iorgulescu a susținut că are dovezi care certifică faptul că fiul său nu ar fi fost drogat în momentul în care a produs accidentul:

„Eu vreau să vă spun ceva, că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat, o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine.”, a transmis Gino Iorgulescu, potrivit declarațiilor ce pot fi ascultate și în clipul de mai sus.

Întrebat de către jurnaliști cum se simte Mario Iorgulescu, șeful LPF a declarat următoarele:

„Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face.”, a spus Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal.

Avocaţii familiei Iorgulescu au încercat să obțină schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă, după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-un alt vehicul la semafor și l-a omorât, potrivit digisport.ro.

Însă, judecătorii au respins această solicitare, astfel că Mario Iorgulescu va fi judecat în continuare pentru omor, potrivit sursei de mai sus care citează prosport.ro.

Citește și: Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a ajuns la spital. În ce stare se află tatăl lui Mario Iorgulescu

Când va fi pronunțată decizia finală în dosarul lui Mario Iorgulescu

Magistraţii au anunţat că vor da sentinţa definitivă în acest caz pe 11 octombrie 2023, potrivit antena3.ro și Spynews. Tânărul va afla atunci dacă va face sau nu 15 ani și 8 luni de închisoare.

Procesul său a fost amânat de mai multe ori, iar una dintre cauze ar fi fost problemele de sănătate ale lui Gino Iorgulescu, potrivit Spynews.

La rândul său, Mario Iorgulescu este acum internat într-o clinică privată din Italia. El nu a fost audiat de procurori sau de magistraţi în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă, potrivit antena3.ro.

Un bărbat se uita pe Google Maps și ce a văzut l-a făcut să divorțeze imediat. În ce ipostază a fost surprinsă soția sa... Un bărbat și-a luat un detector de metale, după ce medicul i-a sugerat să facă mai multă mișcare. Descoperirea pe care a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x