Antena Căutare

Imagini teribile pe DN2! Mașina în care se aflau părinții și fiica lor a intrat într-o cisternă. Martorii, îngroziți de accident

Un grav accident rutier s-a produs vineri, 7 septembrie, după ora 12, pe Drumul Național 2, în zona localităţii Vadu Moldovei, la intersecția cu DN 15C (drumul spre Boroaia și Târgu Neamț).

Un grav accident rutier s-a produs vineri, 7 septembrie, după ora 12, pe Drumul Național 2, în zona localităţii Vadu Moldovei, la intersecția cu DN 15C (drumul spre Boroaia și Târgu Neamț), informează publicația locală cronicadefalticeni.ro

Un autoturism, al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu o autocisternă. Impactul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din autoturism.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, nu a acordat prioritate, arată primele informații de la fața locului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava, în autoturism se aflau trei persoane (o familie – șoț, soție și o fiică), din Lugoj.

Două dintre acestea (soția și fiica) au ieșit singure din mașină, cu răni ușoare. Cea de-a treia persoană (șoferul autoturismului) care era încarcerată, a fost extrasă de salvatori și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

ISU Suceava a precizat că două persoane, soțul și soția, au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

TRAGEDIE PE DN1 C, în Maramureș! O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, iar șoferul a decedat la scurt timp. Traf... Mai mulți profesori amână începerea școlii! Vor intra de luni în grevă japoneză. Ce nemulțumiri au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x