Antena Căutare

11.11.2011: o zi a nuntilor in multe tari ale lumii

Cel putin 47 de cupluri isi vor uni astazi destinele in cantonul elvetian Vaud. O cifra care depaseste cu mult media de 15 casatorii oficializate de regula in fiecare zi a lunii noiembrie.

"Un mariaj va fi celebrat la fiecare 30 de minute. Mai mult nu se poate pentru o singura zi", a explicat oficialii elvetieni. Rezervarile pentru aceasta data simbol au inceput in urma cu trei luni. „Este imposibil sa uiti data aniversara a casatoriei, cand ea este formata din sase cifre identice"


Luxemburg, Germania, Rusia si China fac parte dintre statele unde astazi vor avea loc casatorii „pe banda rulanta". Pentru unii, aceasta data este considerata de bun augur, pentru altii ea reprezinta o zi fatidica. In Egipt, spre exemplu, turistii nu vor putea vizita, astazi, renumitele piramide, pe care autoritatile au decis sa le inchida, de teama unor incidente nedorite.

Pacat, afirma cu regret expertii in numerologie. „Oamenii uita un aspect esential al acestei date. 11 noiembrie 2011 inseamna 11.11.11. Adunand aceste cifre obtinem 6. Iar cifra 6 simbolizeaza familia, normalizarea relatiilor, rezolvarea multor probleme, armonie. Oare nu asta cautam cu totii?", se intreaba retoric Patricia Kirkman.

In plus, mentioneaza ea, daca se inmultesc toate cifrele, inclusiv 2011, „obtinem 4. Care inseamna grija pentru omul de langa tine, pentru detalii. Adica perfectiune". Privind lucrurile prin aceasta prisma, multi cred ca aceasta zi aduce bucurii si fericire, mai ales daca joci la loto.

FOTO! 6 lucruri ULUITOARE descoperite in spatiu!... Sfarsitul lumii, din nou amanat: a trecut ora 11:11:11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x