Antena Căutare

325 la suta profit pentru magazinele on-line, in Vinerea Neagra!

Promotiile parcticate de magazinele on-line pe 23 noiembrie, de Black Friday au facut ca vanzarile sa creasca si cu 325% fata de ziua anterioara

Comparativ cu "vinerea neagra" din 2011, numarul mai mare de magazine participante la Black Friday a dus la o crestere a numarului de tranzactii de 104% pe 23 noiembrie 2012 fata de 25 noiembrie 2011.

Cele mai mari cresteri au fost inregistrate de segmentul IT&C, romanii cheltuind vineri cu 307% mai mult pentru produse din aceasta categorie fata de alte zile ale saptamanii trecute. Tranzactia cu cea mai mare valoare a insumat 6.900 de euro.

Alte cresteri importante au avut loc si pe segmentul site-urilor de reduceri (61%), jucarii, carti, bijuterii (20%), in timp ce cresteri moderate au fost observate in categoria fashion (8%).

In ceea ce priveste valoarea medie a unei comenzi cu plata on-line, cresteri semnificative s-au manifestat in industria IT&C, de la 118 euro la 138 de euro, in timp ce pentru alte categorii de produse, cosul mediu nu a inregistrat evolutii semnificative.

Foto: Hepta

VIDEO! Un francez sfideaza gravitatia si face jonglerii cu mingea de fotbal... O casa in care a locuit autoarea seriei "Harry Potter", a fost vanduta cu aproape 3 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x