Antena Căutare

A adus pe lume un copil URIAȘ. Medicii s-au speriat când l-au pus pe cântar! Ce greutate avea Iuda la naștere!

Presa din Australia a prezentat pe larg una dintre cele mai neobișnuite nașteri din ultima vreme. Neobișnuită nu prin modalitatea la care medicii au adoptat-o pentru a aduce copilul pe lume, ci datorită greutății pe care o avea micuțul la naștere

Presa din Australia a prezentat pe larg una dintre cele mai neobișnuite nașteri din ultima vreme. Neobișnuită nu prin modalitatea la care medicii au adoptat-o pentru a aduce copilul pe lume, ci datorită greutății pe care o avea micuțul la naștere.

Nina Tassell este numele mămicii eroine, care l-a născut pe Iuda, un băiețel care la naștere cântărea șase kilograme și măsura 60 de centimetri. Întreg evenimentul s-a petrecut acum șapte luni, însă australianca a vorbit abia acum despre experiența traumatizantă prin care a trecut: „Am fost conștientă că este un copil mai mare decât de obicei pentru că eu mai am trei copii și niciodată nu am luat proporțiile de-atunci. Când am aflat câte kilograme are Iuda, nu mi-a venit să cred”, a rememorat femeia.

Ajuns la șapte luni, micuțul a ajuns să cântărească 10 kilograme și poartă deja hainele fraților lui mai mari pe care-i însoțește și la lecțiile de înot.

Ce papuci cu puf? Acum, sunt la mare căutare șlapii cu toc. Rihanna a venit cu ideea la New York Fashion Week, iar fanii... Testul la care doar una din cinci persoane răspund corect. Care dintre femeile din imagine este mama adevărată a copilul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x