Antena Căutare

A ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, dar a plecat cu bebelușul ei. Cum a fost posibil, deși nu știa că e gravidă

O adolescentă a rămas șocată când a ajuns la spital în travaliu, deși nici măcar nu știa că este însărcinată. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a dat naștere unei fetițe, iar viața ei s-a schimbat total în doar câteva minute.

colaj foto Brianna Blanton bebelus Galerie
O adolescentă în vârstă de 18 ani a ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, dar a născut. Tânăra intrase, de fapt, în travaliu. | Profimedia

O adolescentă a ajuns la spital cu dureri insuportabile, crezând că are pietre la rinichi. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că va aduce pe lume un copil, deși nici nu știa că este însărcinată. Aceasta nu a avut prea mult timp să stea pe gânduri pentru că durerile erau, de fapt, pentru că intrase deja în travaliu. Iată cum a fost posibil, deși ea susține că nu a existat niciun semn că va aduce un copil pe lume, transmite thesun.co.uk.

Brianna Blanton a născut la vârsta de 18 ani, deși nici nu știa că este însărcinată. Cum a fost posibil

Brianna Blanton, originară din din Carolina de Sud, SUA, a fost transportată de urgență la spital pe 8 septembrie, după ce mama ei a crezut că suferă de pietre la rinichi, pentru că s-a trezit cu dureri îngrozitoare.

Citește și: Socată fără zahăr. Rețeta dietetică

Proaspăta mamică a crezut inițial că s-a șezat într-o udătură, dar a descoperit cu uimire că, de fapt, i se rupsese apa și că intrase în travaliu. „Mi-a căzut fața, nici nu puteam să plâng, eram într-o stare totală de șoc”, a explicat ea.

Potrivit sursei menționate, Brianna a experimentat o sarcină criptică, ceea ce presupune ca metodele de testare medicală să nu detecteze o sarcină. Mail mult, în acest caz, nu apar simptome obișnuite precum vărsăturile, lipsa menstruației și mărirea burticii.

„Am trecut prin toată vara fără să știu că sunt însărcinată”, a mărturisit tânăra. „Am purtat bikinii și crop tops, dar nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome. Chiar aveam menstruație și nu am întârziat niciodată”, a mai explicat aceasta.

În plus, adolescenta făcuse chiar și un test de sarcină, după ce i-a fost rău de la mâncare, însă acesta a ieșit negativ.

Citește și: Detaliul inedit care îți spune dacă ești însărcinată sau nu, dezvăluit de o stilistă. Trucul cu suvițele de păr, viral pe TikTok

Cu toate acestea, pe 9 septembrie, Brianna a născut o fetiță de 3,300 kilograme pe care numit-o Oakleigh Allyn. „Nu am avut timp să mă pregătesc fizic sau mental pentru naștere [...] așa că mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația”, a mai dezvăluit proaspăta mămică.

Din cauza situației total neobișnuite, aceasta s-a și ferit să le spună prietenilor despre noul ei copil, timp de o săptămână. „Nu știam cum vor reacționa”, a spus ea. „Dar când, în cele din urmă, le-am spus, au fost extrem de uimite”.

„Din fericire, toată familia mea, prietenii și familia de biserică s-au adunat pentru a mă susține atât pe mine, cât și pe noul meu copil”, a explicat ea. Briannei i-au trebuit câteva ore să treacă peste șocul ei inițial, dar odată ce a făcut-o, instinctele materne au început să treacă, mai spune sursa citată anterior.

„Lucrasem anterior în îngrijirea copiilor, așa că știam ce presupune asta. Totul a început să-mi vină firesc, împreună cu ajutorul și sprijinul mamei mele. Deși Oakleigh a fost o surpriză enormă, este o mare binecuvântare și nu aș schimba pentru nimic în lume să fiu mama ei”, a conchis mămică.

Citește și: Ea este femeia care a fost însărcinată în fiecare an din cei 12 de mariaj. Cum se descurcă cu 12 copii și de ce vrea mai mulți

Cel mai de temut motociclist, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Cum arată înainte să își acopere corpul cu tatuaje... Când a auzit ce îi cere soacra în privința bebelușului, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a supăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x