Antena Căutare

A cheltuit sute de dolari ca să își opereze peștișorul auriu. Medic: „Cel mai greu a fost să îl anesteziez pe Bubbles”

Un bărbat din Australia a cheltuit sute de dolari pentru a-și salva peștele Koi auriu, în vârstă de opt ani, după ce acesta a dezvoltat o tumoare la stomac.

Un bărbat din Australia a cheltuit sute de dolari pentru a-și salva peștele Koi auriu, în vârstă de opt ani, după ce acesta a dezvoltat o tumoare la stomac.

Bărbatul, Michael Dare, a plătit 30 de dolari pentru peștele Bubbles, în urmă cu opt ani, și l-a ținut într-un acvariu aflat la biroul lui. Bărbatul are propria lui clinică de acupunctură.

În urmă cu șase luni, Michael Dare a observat că Bubbles a dezvoltat o tumoare la stomac. Bărbatul a început să se îngrijoreze când a văzut că tumoarea peștelui creștea, în timp.

Michael Dare a decis să încerce să îl salveze pe Bubbles, apelând la ajutorul unui medic veterinar.

Bărbatul a fost surprins să afle că medicul veterinar la care a ajuns, Ingrid Danylyk-Huisman, a mai tratat astfel de pești anterior.

„Devine o specializare în medicina veterinară”, a spus ea.

Medicul a mai spus că operația de înlăturare a tumorii externe a peștelui Bubbles a fost banală. Însă, anestezierea lui Bubbles a fost dificilă, mai ales că a trebuit să fie făcută sub apă.

„Anestezierea lor este destul de dificilă. Riscul de a le administra prea mult este foarte mare”, a spus medicul veterinar.

Operația a durat 10 minute. După ce a încheiat intervenția chirurgicală, medicul veterinar Ingrid Danylyk-Huisman l-a pus pe Bubbles întrr-un acvariu cu apă proaspătă.

Bubbles a supraviețuit intervenției chirurgicale, fără complicații, iar Michael Dare, care a cheltuit 300 de dolari pentru a-și salva peștelee Koi auriu, a spus că este bucuros să îl aibă din nou alături de el.

„Dacă putem alege între a ajuta și a distruge, prefer să ajut”, a spus Michael Dare.

Peștele Koi auriu Bubbles poat trăi mai mult decât o pisică sau un câine.

Adevărul despre visele repetitive! Lorena Diaconescu, psiholog: ”Există o problemă în viața noastră!”... Părinții au văzut ceva suspect la mormântul fiului lor, așa că au montat o cameră video! Imaginile i-au șocat | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x