Antena Căutare

A fost inventată mașina timpului?! Misterul românului care vorbea la TELEFONUL MOBIL, cu 30 de ani inainte ca acesta să apară

O fotografie veche, de acum 30 de ai, a atras atenția tuturor românilor. Un tânăr vorbește la mobil, deși, în acele vremuri, România nu făcuse cunoștință cu acea cutiuță minune, ce avea să  nască pasiuni în rândul iubitorilor de tehnologie.

O fotografie veche, de acum 30 de ai, a atras atenția tuturor românilor. Un tânăr vorbește la mobil, deși, în acele vremuri, România nu făcuse cunoștință cu acea cutiuță minune, ce avea să nască pasiuni în rândul iubitorilor de tehnologie.

Totul se întâmpla pe fostul stadion 23 august, în data de 16 martie 1985, la un meci Dinamo-Sportul. Deși telefonul mobil încă nu își făcuse apariția, tânărul din imagine pare să sfideze granițele timpului, lăsând aceeași întrebare pe buzele tuturor.

Cum a fost posibil? Nu este nicio iluzie optică.

Deși, la prima vedere, tânărul ar putea părea un călător în timp, totul are o explicație. După cum se poate observa, acesta tine ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.

Potrivit gsp.ro, ar fi vorba despre un radio, prin care asculta live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”. Acolo se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră. In acea zi, era vorba despre un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.

Însă, avea să apară și minunea, mai târziu, după cum se poate observa în imaginea de mai sus. Telefonul mobil avea să facă furori printre cetățenii Râmâniei, de la cele denumite ironic, în zilele noastre, "cărămizi", la cele mai subțiri și performante smartphone-uri.

Și uite cum misterul a fost elucidat.. când deja ajunsesem să ne minunăm de prima călătorie în timp.

Sursa foto: gsp.ro

Iubeşte-o sincer, doar atât îţi cere! ZODIA asta este dependentă de... iubire... Iluzia care a cucerit internetul! Doar persoanele cu o percepție extraordinară pot vedea această imagine. Tu poți?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x