Antena Căutare

Premieră mondială! A fost lansată prima reclamă concepută exclusiv de inteligența artificială! Spotul, filmat de un regizor de Oscar

Inteligența artificială prinde tot mai mult teren, în ultima perioadă, iar acum a fost filmată prima reclamă din lume concepută exclusiv prin această tehnică. 

Inteligența artificială prinde tot mai mult teren, în ultima perioadă, iar acum a fost filmată prima reclamă din lume concepută exclusiv prin această tehnică.

Astfel, prima reclamă din lume concepută exclusiv prin intermediul inteligenței artificiale a fost filmată de către britanicul Kevin Macdonald, regizor cunoscut în toate colțurile lumii pentru lungmetrajul "Ultimul rege al Scoţiei/ The Last King of Scotland", dar și pentru pelicula premiată cu Oscar ”One Day in September”.

Scenariul reclamei a fost scris în întregime de un program pus la punct de IBM, la solicitarea companiei care produce automobilele Lexus, potrivit prestigedigital.net.

Reclama concepută exclusiv prin intermediul inteligenței artificiale durează 60 de secunde, iar pentru realizarea ei, programul informatic a folosit date legate de clipurile publicitare premiate în ultimii 15 ani, dar şi parametri legaţi de inteligenţa emoţională, de preferinţele spectatorilor şi intuiţia umană.

Cum arată prima reclamă concepută exclusiv prin intermediul inteligenței artificiale, vezi mai jos!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat a comandat un sandviș, dar a trăit un adevărat șoc! Ce a primit pentru 70 de lei... Nu, nu e glumă și nici nu e poză editată! Un clujean și-a ”parcat” calul în balcon! Internauții s-au amuzat copios: ”A m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x