Căutare Live

A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Erik Sprague, poreclit “Omul șopârlă”, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită look-ului său neobișnuit. De-a lungul anilor, Sprague și-a supus corpul la mai multe modificări pentru a arăta cât mai aproape de o reptilă.

Printre modificările la care și-a supus Erik Sprague corpul se numără despicarea limbii, tatuarea corpului - și a feței - și pilirea dinților pentru a fi mai ascuțiți.

Citește și: Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

În viața reală, Sprague e artist de circ și își încântă publicul cu mai multe numere spectaculoase, printre care se numără și plimbarea unui șarpe foarte slab prin craniu - reptila intra pe nasul artistului și îi iese pe gură.

Cum arăta Erik Sprague înainte să devină “Omul șopârlă”

Sprague a vorbit în trecut cu Washington Post despre transformarea sa și cum este văzut de străini și familie.

“Toată lumea vrea să știe despre familia mea - care a fost reacția rudelor, genul ăsta de lucruri,” a declarat el în 2008. “Sunt foarte okay. Mă susțin foarte mult.”

Printre numerele de circ pe care le face Sprague se numără și inghiterea sabiei, ridicarea greutăților atârnate de piercing-urile din urechi - pentru care deține și un Record Guiness - și ridicarea unui butoi cu bere atârnat de urechi și învârtirea lui.

Potrivit lui Sprague, înfățișarea sa nu mai atrage chiar atât de multe priviri curioase de când a început să apară la televizor.

“Când recunoști fața unei persoane, simți că ai o legătură cu acea persoană, chiar dacă nu prea o cunoști și asta duce la o dorință de a fi politicos,” a declarat el. “Și, în cazul meu, e aproape imposibil să îmi uiți fața.”

Citește și: Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

Înainte să devină “Omul șopârlă”, Sprague aavea deja mai multe tatuaje tribale și un piercing în nas, așa cum se observă în imaginea pe care a publicat-o pe propriul cont de Instagram, surprinsă după ce avusese un accident periculos cu unul dintre numerele sale de circ.

Acum în vârstă de 48 de ani, Sprague și-a început transformarea în “Omul șopârlă” în urmă cu 20 de ani. A petrecut peste 700 de ore în saloanele de tatuaj pentru a-și obține înfățișarea neobișnuită și a apelat chiar și la implanturi în sprâncene.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri