Antena Căutare

A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Erik Sprague, poreclit “Omul șopârlă”, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită look-ului său neobișnuit. De-a lungul anilor, Sprague și-a supus corpul la mai multe modificări pentru a arăta cât mai aproape de o reptilă.

Printre modificările la care și-a supus Erik Sprague corpul se numără despicarea limbii, tatuarea corpului - și a feței - și pilirea dinților pentru a fi mai ascuțiți.

Citește și: Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

În viața reală, Sprague e artist de circ și își încântă publicul cu mai multe numere spectaculoase, printre care se numără și plimbarea unui șarpe foarte slab prin craniu - reptila intra pe nasul artistului și îi iese pe gură.

Cum arăta Erik Sprague înainte să devină “Omul șopârlă”

Sprague a vorbit în trecut cu Washington Post despre transformarea sa și cum este văzut de străini și familie.

“Toată lumea vrea să știe despre familia mea - care a fost reacția rudelor, genul ăsta de lucruri,” a declarat el în 2008. “Sunt foarte okay. Mă susțin foarte mult.”

Printre numerele de circ pe care le face Sprague se numără și inghiterea sabiei, ridicarea greutăților atârnate de piercing-urile din urechi - pentru care deține și un Record Guiness - și ridicarea unui butoi cu bere atârnat de urechi și învârtirea lui.

Potrivit lui Sprague, înfățișarea sa nu mai atrage chiar atât de multe priviri curioase de când a început să apară la televizor.

“Când recunoști fața unei persoane, simți că ai o legătură cu acea persoană, chiar dacă nu prea o cunoști și asta duce la o dorință de a fi politicos,” a declarat el. “Și, în cazul meu, e aproape imposibil să îmi uiți fața.”

Citește și: Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Înainte să devină “Omul șopârlă”, Sprague aavea deja mai multe tatuaje tribale și un piercing în nas, așa cum se observă în imaginea pe care a publicat-o pe propriul cont de Instagram, surprinsă după ce avusese un accident periculos cu unul dintre numerele sale de circ.

Acum în vârstă de 48 de ani, Sprague și-a început transformarea în “Omul șopârlă” în urmă cu 20 de ani. A petrecut peste 700 de ore în saloanele de tatuaj pentru a-și obține înfățișarea neobișnuită și a apelat chiar și la implanturi în sprâncene.

Femeia care poartă cele mai îndrăznețe costume de baie. Cum arată JNL la 45 de ani, după zeci de apariții controversate... Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x