Căutare Live

A fost supranumită "Chewbacca" din cauza pilozității excesive de pe corp. Cum arată femeia când renunță la haine

Samantha Allen, o tânără în vârstă de 28 ani, suferă e o boală rară care a determinat creșterea abundentă a părului pe toată suprafața corpului.

Samantha Allen, o tânără în vârstă de 28 ani, suferă e o boală rară care a determinat creșterea abundentă a părului pe toată suprafața corpului.

Profimedia

Samantha a fost batjocorită ani de-a rândul din cauza unei afecțiuni care determină pilozitate excesivă. Tânăra în vârstă de 28 ani din New York suferă de sindromul ovarelor polichistice, dar și de hirsutism, o boală ce duce la creșterea excesivă a părului pe toată suprafața corpului.

În copilărie, toți copiii din cartier și cei de la școală au râs de ea pentru faptul că avea păr mult pe picioare, față, brațe, piept și spate. Samanthei îi creșteau firele de păr de pe corp foarte groase și negre și nu a putut să le ascundă.

Samantha suferă de o boală rară numită hirsutism

Pentru a scăpa de critici, ea a început să se epileze de la vârsta de 8 ani. La vârsta de 11 ani, fetei a început să îi crească păr pe față. Cei care o vedeau, râdeau de ea pentru că avea barbă. Samantha nu s-a simțit niciodată încrezătoare și mereu i-a fost rușine cu felul în care arăta atunci când era copil.

Citește și: Femeia de 22 ani care arată ca o fetiță de 8 ani. Boala rară de care suferă tânăra i-a uimit pe medici

Pe măsură ce a crescut, tânăra a început să își accepte condiția și a dorit să le arăte tuturor în ce constă afecțiunea ei și cum îi face față. Sindromul ovarelor polichistice afecetază modul în care funcționează ovarele. Acestea pot crește mai mari și pot dezvolta chisturi pe suprafața lor.

Afecțiunea această se regăsește la 1 din 10 femei, iar printre simptome se regăsesc acneea, tenul gras, căderea părului, creșterea în greutate și cicluri menstruale neregulate. Sindromul ovarelo polichistice împreună cu hirsutismul au făcut-o pe Samantha în adolescență să se simtă neputincioasă în fața criticilor celor din jur.

“Toți râdeau de mine în școală. Spuneau că arăt ca Chewbacca”, a povestit tânăra, potrivit The Sun.

Prin ce schimbări a trecut tânăra de-a lungul timpului

Din cauza sindromului ovarelor polichistice, Samantha a început să se îngrașe rapid și criticile erau acum de două ori mai dure. Până și membrii familiei și prietenii apropiați au început să îi spună că e timpul să facă ceva în legătură cu felul în care arată.

Pentru că se îngrășase foarte mult, Samantha a ajuns la spital după ce mai multe organe vitale i-au cedat din cauza obezității. Acel incident a determinat-o pe Samantha să își dorească și mai tare să slăbească.

Citește și: El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată

“Atunci când ești supraponderal, toată lumea te judecă în secret. Mereu au existat oameni în jurul meu care au încercat să îmi spună cum să slăbesc, ce pastille să iau. Sindromul ovarelor polichistice se manifestă diferit la fiecare femeie, inclusiv când vine vorba de simptome ”, a mai spus Samantha.

În 2019, Samantha a apelat la o operație de micșorare a stomacului și a reușit să slăbească.În prezent, Samantha are un iubit și este însărcinată în luna a 9-a, urmând să devină mama pentru prima dată.

Chiar dacă mai există persoane care îi lasă comentarii răutăcioase la fotografii, Samantha a decis să focuseze pe cât de mulțumită este ea de propria persoană și să ignore părerile celor din jur.

Femeie care a slăbit 53 kg, după ce toți râdeau de ea că nu încăpea pe scaun. Cum arată acum... De ce ouăle de curcă nu sunt la fel de populare ca cele de găină. Motivul pentru care nu se găsesc la supermarket...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x