Antena Căutare

A ieșit „la agățat” în cel mai uluitor mod cu putință! Admiratoarele stau la rând! „Nu sunt un ratat! Vreau o iubită!” - FOTO

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a ieșit „la agățat” în cel mai original mod cu putință. Sute de femei s-au arătat interesate.

A ieșit „la agățat” în cel mai uluitor mod cu putință! Admiratoarele stau la rând! „Nu sunt un ratat! Vreau o iubită!” - FOTO Galerie
Mark Rofe

Bărbatul singur, Mark Rofe, în vârstă de 30 de ani, din Sheffield, Marea Britanie, a închiriat un panou publicitar cu ajutorul căruia și-a făcut „reclamă”, sperând să își găsească o iubită.

„Singură? Întâlneşte-te cu Mark. Acesta ar putea fi semnul pe care îl aşteptai”, este mesajul din reclama care direcţionează persoanele interesate spre site-ul personal al bărbatului.

Panoul lui Mark Rofe se află pe o stradă aglomerată din Manchester.

Mark Rofe susţine, pe site-ul lui, că lucrează în marketing şi că are dificultăţi în a-şi găsi o iubită. Femeile interesate pot aplica pe site. Trebuie să îi dea lui Rofe un link spre un cont de social media, o poză şi să îi scrie un mesaj. Sute de femei au aplicat!

Tânărul a declarat că a vrut ca demersul lui să fie hazliu şi nu vrea să fie perceput ca un act disperat al unui „ratat”.

Loc de poveste în România! O pădure din Gorj a fost vopsită în culorile curcubeului! VIDEO... Ce înseamnă dacă trosnește mobila din casă! Semne și indicii că ai energii negative în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x