Căutare Live

A ieșit la întâlnire cu un tânăr de pe Tinder și a avut o surpriză uriașă când i-a scris a doua zi. Ce a descoperit

Zoe Chaplin a consumat mai mult decât și-ar fi dorit și a avut o surpriză uriașă după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder. Femeia a băut mai multe beri decât plănuia și s-a trezit a doua zi cu gândul să-i mulțumească celuilalt pentru întâlnire, însă nu se aștepta la ce a urmat.

Zoe Chaplin a consumat mai mult decât și-ar fi dorit și a avut o surpriză uriașă după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder

Instagram/ Zoe Chaplin

Femeia a povestit totul pe TikTok, acolo unde povestea ei a devenit virală. După o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder, ea a relatat rușinată întreaga întâmplare care a avut loc a doua zi.

Tânărul cunoscut pe aplicația de dating a invitat-o în oraș pe Zoe Chaplin, care a acceptat instant. Pentru că s-a simțit foarte bine la date, ea i-a trimis un mesaj, a doua zi dimineața, în care îi mulțumea pentru seara minunată.

Citește și: Cum arată vițelul cu al treilea ochi în frunte. Oamenii aduc jertfă și stau la rând să i se închine, în India

Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce i-a trimis un mesaj bărbatului

Dar răspunsul lui nu i-a picat tocmai bine, ba chiar a făcut-o să se rușineze. Bărbatul se afla chiar în casa ei, fără ca ea să-și amintească cum a ajuns acolo.

”Când am avut o întâlnire cu un tip de pe Tinder, am fost atât de beată încât i-am trimis un mesaj pentru a îi mulțumi pentru seara plăcută. El mi-a răspuns că se află încă pe canapeaua mea, că m-a ajutat să ajung în pat și să dorm”, a povestit tânăra.

După ce și-a împărtășit jena cu utilizatorii TikTok, aceștia s-au grăbit să transmită aprecieri pentru bărbatul care s-a asigurat că ajunge în siguranță în pat și care a dormit pe canapea.

Citește și: Un bărbat vrea ca socrii lui să plătească toate cheltuielile de nuntă. Reacția furioasă a logodnicei lui în mediul online

Ca răspuns, Zoe a spus: „Nu mulți bărbați ar face la fel”. Dar într-un alt comentariu, ea a adăugat: „A fost atât de jenant să cobor scările până la el”.

Oamenii erau dornici să afle dacă acest bărbat cumsecade și Zoe au mers departe și au întrebat dacă cei doi au avut o a doua întâlnire.

Zoe a scris: „Asta a fost cu ceva timp în urmă, ne-am întâlnit puțin, dar în cele din urmă ne-am separat”.

@zoechappers i look a mess today sozz #drunkdates #dating #donotdothis #fyp ♬ Mfkn Star - girls
Amir e un băiețel cu mușchi, poreclit „Hulk”. Condiția lui fizică nu se datorează sportului. Ce determină înfățișarea ne... Cum arată vițelul cu al treilea ochi în frunte. Oamenii aduc jertfă și stau la rând să i se închine, în India...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x