Căutare Live

Un bărbat vrea ca socrii lui să plătească toate cheltuielile de nuntă. Reacția furioasă a logodnicei lui în mediul online

Un bărbat vrea ca socrii lui exclusiv să plătească toate cheltuielile de nuntă, însă logodnica lui nu este deloc de acord. Ea și-a exprimat nemulțumirea în mediul online. Iată ce s-a întâmplat.

Un bărbat vrea ca socrii lui să plătească toate cheltuielile de nuntă

Shutterstock

Când doi oameni aleg să se căsătorească, aceștia pot ajunge la numeroase neînțelegeri, mai ales când vine vorba de costurile pe care o nuntă le implică. Așa s-a întâmplat și în cazul unor tineri care au decis să își pună pirostriile. Tânăra a decis să își exprime furia în mediul online, conform Daily Mail.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă fratelui său, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Mulți au criticat-o: „Chiar a insistat!”

Un bărbat vrea ca socrii lui să plătească toate cheltuielile de nuntă. Reacția furioasă a logodnicei lui în mediul online

Bărbatul vrea ca socrii lui exclusiv să plătească toate cheltuielile de nuntă, conform „tradiției”, lucru pe care viitoarea lui soție nu îl acceptă. Socrii s-au oferit într-adevăr să contribuie cu bani ca să acopere o parte din cheltuielile pe care acest eveniment le implică, dar ei nu pot achita integral totul, așa cum își dorește și cum speră ginerele lor să se întâmple, deoarece nu își permit.

Logodnica bărbatului a decis să povestească prin ce trece în mediul online, pe un grup de pe Facebook dedicat nunților. Viitoarea mireasă a scris acolo că iubitul ei „vorbește întruna despre acest subiect”, deși ea i-a explicat că părinții ei nu au cum să plătească numai ei cheltuielile foarte mari ale nunții lor. Foarte mulți oameni au lăsat comentarii după ce au citit postarea femeii de pe grup, iar cele mai multe sugerau o rupere a relației.

„Eu zic că dacă aveți deja discuții ca acestea, mai bine pleci... Evident, el nu înțelege și nu vrea să intre într-o căsnicie unde există egalitate între parteneri”, a scris cineva. Și alte persoane au oferit sfaturi.

„Eu zic că aveți nevoie de consiliere premaritală, ar putea fi o idee bună. Aveți amândoi nevoie să vorbiți despre care care principiile voastre când vine vorba de bani și de roluri într-o relație”, a fost o altă opinie.

Citește și: Un bărbat a dezvăluit ce i-a putut face soacra, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Gesturile femeii sunt uluitoare

Altcineva a adus în discuție dacă bărbatul se va comporta tot așa în momentul în care va apărea un copil, iar alți internauți au sfătuit cuplul să facă o nuntă pe care și-o pot permite singuri, fără ca părinții lor să le ofere vreun ban.

„Decizia să vă căsătoriți ați luat-o singuri, nu are nicio legătură cu alte persoane și nu ar trebui ca părinții să plătească pentru voi”.

O altă persoană a spus că familia miresei nu trebuie, tradițional vorbind, să plătească totul sau că „tradiițe sunt nule” dacă mirii locuiesc împreună înainte de nuntă.

Bărbatul care și-a tatuat aproape întreg corpul a cheltuit o avere pentru a arăta așa. Despre ce sumă colosală e vorba... Amir e un băiețel cu mușchi, poreclit „Hulk”. Condiția lui fizică nu se datorează sportului. Ce determină înfățișarea ne...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x