Sacrificiul incredibil al unui tată pentru fiica lui! A lucrat doi ani la o mașină din lemn și a pornit la un drum de 32.000 de kilometri ca să i-o dăruiască - Foto

Un tâmplar a lucrat timp de doi ani la o mașină din lemn pentru fiica lui adolescentă și a pornit la un drum de aproximativ 32.000 de kilometri, din Peru până în New York, pentru a-i face cadou autovehiculul în ziua în care aceasta va împlini 17 ani.

Un tâmplar a lucrat timp de doi ani la o mașină din lemn pentru fiica lui adolescentă și a pornit la un drum de aproximativ 32.000 de kilometri, din Peru până în New York, pentru a-i face cadou autovehiculul în ziua în care aceasta va împlini 17 ani.

În anul 2015, când fiica tâmplarului Bienvenido Ortega avea vârsta de 13 ani, aceasta i-a spus tatălui ei că nu își dorește celebra petrecere „Quinceañera” la împlinirea vârstei de 15 ani. În schimb, fata, Emeli, care locuiește în Bronx, a spus că preferă ca tatăl ei să îi contruiască o mașină din lemn pe care apoi să i-o aducă din Peru, de unde locuiește el, până în New York.

„Te voi aștepta”, i-a spus Emeli tatălui ei, care a decis să îi îndeplinească dorința.

Mai întâi, tâmplarul a construit un Chevrolet din lemn, pe care l-a finalizat în 2017. Însă, motorul mașinii s-a stricat.

Sacrificiul incredibil al unui tată pentru fiica lui! A lucrat doi ani la o mașină din lemn și a pornit la un drum de 32.000 de kilometri ca să i-o dăruiască - Foto

În aprilie 2018, tâmplarul a găsit un șasiu și un motor ce aparțineau unor mașini Volkswagen din 1978, modele diferite. El le-a folosit pe acestea și a construit din lemn o mașină Volkswagen Beetle.

„Am ales acest model deoarece este relativ mic, iar motorul nu folosește apă. Este mai puțin probabil să se strice și este mai convenabil să îl repar”, a explicat tâmplarul.

„În plus, am ales să fac o astfel de mașină epntru că întotdeauna mi-am dorit să fac un Volkswagen pentru mine, stabilind un record pentru a sculpta o mașină cu forme rotunde. Nu mi-a fost nici foarte greu, nici foarte ușor”, a mai spus el.

Sacrificiul incredibil al unui tată pentru fiica lui! A lucrat doi ani la o mașină din lemn și a pornit la un drum de 32.000 de kilometri ca să i-o dăruiască - Foto

Tâmplarul a făcut această mașină cu patru uși, în loc de două. El a acoperit automobilul cu lac.

Bărbatul a fost sprijinit să își ducă proiectul la capăt de pasionați de automobile.

Tâmplarul a pornit la drum spre New York. Până în prezent, el a petrecut aproape două luni pe drum, iar momentan se află înm Columbia, în Cali, unde a întâmpinat ceva probleme cu motorul mașinii din lemn.

Cursa bărbatului va continua din Cali către orașul Monteira, unde mașina va ajunge pe un vas către Panama. Bărbatul speră să ajungă în Bronx cu mașina din lemn înainte de data de 5 iulie, când Eneli va împlini 17 ani.

Tâmplarul este determinat să ajungă la ziua fiicei lui, mai ales că nu a mai văzut-o de patru ani și a depășit cu doi ani termenul-limită stabilit inițial pentru a-i face cadou mașina.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri