A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... ” Mesajul sfâșietor al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, fie foști colegi de breaslă, persoane publice, foști ascultători. În aces context, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de adio, detalii mai puțin știute din existența fostului om de radio, povești și întâmplări cu și despre regretatul om de radio.

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, fie foști colegi de breaslă, persoane publice, foști ascultători. În aces context, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de adio, detalii mai puțin știute din existența fostului om de radio, povești și întâmplări cu și despre regretatul om de radio.

Actriţa Nuami Dinescu , fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a a postat şi ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... ” Mesajul sfâșietor al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

Nuami Dinescu a subliniat faptul că sunt mulți aceia care își deplâng moartea lui Andrei, care-i recunosc talentul uriaș, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu şi-a găsit loc "în niciun post de radio".

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Acum toţi îşi vor aminti de tine, cât de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decît de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu pe Facebook.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat acasă, în baia locuinţei. Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit la 22.25, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri