Antena Căutare

A murit cel mai bătrân om care s-a tatuat și care s-a dat într-un rollercoaster. Bărbatul care a doborât patru recorduri mondiale a dezvăluit secretul longevității sale

Un pensionar din Marea Britanie, care era cunoscut pentru faptele sale curajoase pentru care a intrat în Cartea Recordurilor după împlinirea a 104 ani, s-a stins din viață la 108 ani. 

A murit cel mai bătrân om care s-a tatuat și care s-a dat într-un rollercoaster. Bărbatul care a doborât patru recorduri mondiale a dezvăluit secretul longevității sale
A murit cel mai bătrân om care s-a tatuat și care s-a dat într-un rollercoaster. Bărbatul care a doborât patru recorduri mondiale a dezvăluit secretul longevității sale

Anunțul trist a fost făcut chiar de familia sa. Una dintre fiicele lui a dezvăluit că tatăl ei încerca să stabilească un nou record în acest an, cu ocazia aniversării a 108 ani, însă bărbatul a murit sâmbătă după-amiază, după ce s-a simțit rău în urma unei căzături pe care a suferit-o anul trecut.

Da, se poate și la noi. Cum a reușit un pescar să salveze un pește de 180 de kilograme: ”Pe piața neagră valorează 30.000 de euro!”

"Va fi cea mai mare lipsă din viaţa mea. Va rămâne doar un mare gol, dar şi-a lăsat în urmă moştenirea", a declarat Goodwin adăugând că persoanele care i-au adus un ultim omagiu lui Jack Reynolds au băut whisky în cinstea lui. "Toată strada tocmai i-a adus un omagiu. Au fost artificii, s-a cântat şi totul a fost atât de drăguţ", a declarat Jayne Googwin, în vârstă de 59 de ani.

Bărbatul a intrat în Cartea Recordurilor după împlinirea a 104 de ani

Jack Reynolds din Derbyshire a stabilit recorduri mondiale în scopuri caritabile cu ocazia fiecărei aniversări începând de la vârsta de 104.

La vârsta de 102 ani, Reynolds a fost cea mai vârstnică persoană care a luat parte la provocarea "găleţii cu gheaţă" în scopul strângerii de fonduri pentru cercetarea bolii progresive de neuron motor.

Primul său record mondial l-a stabilit la împlinirea a 104 ani, când a devenit cea mai vârstnică persoană din lume care s-a tatuat.

Viața acestui om măsoară 40 mii de mile marine. El este singurul român care a traversat cu barca două oceane

La aniversarea a 105 ani pensionarul a devenit cea mai vârstnică persoană care s-a dat într-un rollercoaster, iar anul următor a doborât pentru a treia oară un record mondial Guinness, după ce s-a dat cu tiroliana, tentativă difuzată în direct la emisiunea "Good Morning Britain" de la postul ITV.

Ultimul său record l-a stabilit anul trecut, când a devenit cea mai vârstnică persoană care a apărut ca figurant într-un serial TV, telenovela britanică "Hollyoaks".

Jack a fost, fără doar și poate, un om care a dat dovadă de o voință de fier, astfel că niciodată nu va fi uitat. Întrebat la un moment dat care este secretul longevității și bucuriei lui, el a dezvăluit: ”Muncește mult, zâmbește întotdeauna, ia-ți doza de aer curat în fiecare zi și nu uita să adaugi un pic de whisky în ceai atât dimineața, cât și seara, înainte de a te culca.”

Un grup de elevi olandezi a revenit în Olanda din Caraibe navigând peste Atlantic, din cauza coronavirusului care a bloc... Cruce neagră în calendarul ortodox, 27 aprilie: Paștele Blajinilor, ritualurile pentru pomenirea celor adormiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x