Antena Căutare

A născut cvintupleţi perfect sănătoşi în patru minute! Cum arată cei cinci bebeluși adorabili. GALERIE FOTO

O tânără din Australia care a născut cinci bebeluși gemeni și a a făcut publice primele fotografii cu ea şi micuții ei. 

O tânără din Australia care a născut cinci bebeluși gemeni și a a făcut publice primele fotografii cu ea şi micuții ei.

Kim Tucci, în vârstă de 26 de ani, a născut toţi cei cinci copii în numai patru minute. Interesant e că femeia i-a conceut în mod natural. O echipa de 50 de medici şi asistente au participat la cezariană, toţi copii născându-se perfect sănătoşi.


O sarcină cvintuplă naturală poate surveni o dată la 55 de milioane. Povestea cvintupleţilor a devenit faimoasă în întreaga lume după ce mama lor a postat fotografiile bebeluşilor, pe o reţea de socializare.

50 de degeţele de la mâini, 50 de degeţele de la picioare şi 5 inimioare care bat în acelaşi ritm. Corpul meu s-a luptat cu duritatea sarcinii pentru a aduce pe lume 5 bebeluşi sănătoşi. Tot ceea ce am făcut, am făcut pentru ei”, a scris Kim Tucci în postarea sa.

Medicii erau sceptici că toți micuții vor trăi. Mai mult, în timpul sarcinii i-au oferit femeii varianta de a elimina trei din cei cinci feți din cauza riscurilor la care ar fi fost supusă mama. Cu toate că și-a pus viața în pericol, Kim nu a fost de acord cu varianta propusă de specialiști.

Kim şi soţul ei Vaughn mai au încă trei copii, un băiat şi două fetițe.

După un accident urât, Freddy a devenit prima ţestoasă cu o carapace 3D. Cum a fost posibilă minunea!... O femeie și-a spionat soțul pe Facebook, dar nu se aștepta să afle așa ceva! Ce secret șocant ascundea bărbatul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x