Antena Căutare

Doar 20 de persoane în toată istoria s-au născut ca ea. De ce arată așa fața Kawanei, la 22 ani

O tânără de 22 de ani din Brazilia are o înfățișare cu totul specială - doar 20 de persoane, în istoria medicală a întregii lumi, s-au născut ca ea.

Femeie imbracata in galben, fundal galben, fular
O tânără de 22 de ani din Brazilia are o înfățișare cu totul specială - doar 20 de persoane, în istoria medicală a întregii lumi, s-au născut ca ea. | Shutterstock

Tânără de 22 de ani din Brazilia, ce are numele de Kawana pe TikTok, platformă pe care a strâns deja 120.000 de urmăritori, a vorbit recent despre viața ei într-un mini-documentar.

Tânără are o înfățișare cu totul deosebită și e prima persoană din țara ei natală care s-a născut așa și doar una din cele 20 de persoane descoperite în istoria medicală cu o astfel de condiție.

Sindromul pe care l-au avut doar 20 de persoane în toată istoria medicală

Tânără s-a născut cu sindromul Barber-Say, ce este extrem de rar și îi afectează înfățișarea. În acest moment, în întreaga lume, există doar 3 persoane ce au aceeași condiție neobișnuită.

Citește și: A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Ea s-a născut fără pleoape, o dor ochii dacă e lumina prea puternică, în ciuda celor cinci operații prin care a trecut, doar la nivelul ochilor.

La nivelul gurii, a avut mai mult de 20 de operații și va continua să treacă prin acest proces, pentru că gingiile ei sunt în continuă creștere.

”Tot ce e diferit atrage atenția, fie că îți place sau nu,” a declarat ea în documentar. ”Însă unii oameni se tem de diferit.”

”Mi s-a întâmplat ca oamenii să mă atingă și după să își spele mâinile imediat,” a continuat ea. ”Când eram mică, nu am făcut față foarte bine. Sănătatea mea mintală e diferită acum, față de cum era în copilărie. Nu las să mă doboare, nu las să mă afecteze. Acum văd o femeie puternică.”

Tânără și-a lansat canalul de TikTok în urmă cu doar câteva luni și realizează video-uri scurte în fiecare zi și deja a strâns 120.000 de urmăritori.

”De când eram mică, întotdeauna mi-a plăcut să dansez,” a declarat ea. ”Așa că TikTok a deschis porțile pentru mine în timpul pandemiei. E uimitor câtă iubire și susținere primesc. Nu mă așteptam să fiu atât de îndrăgită.”

Vezi cum arată tânără în video-ul de jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Relația cu familia mea a fost întotdeauna foarte bună. Tatăl meu m-a ajutat foarte mult. Obișnuiam să vin plângând de la școală și ziceam că nu mai vreau să fac asta. Nu voiam să mai trec prin așa ceva. Și obișnuia să mă împingă de la spate și să-mi spună ”O să reușești, o să treci prin asta. Nu te dai bătută.”

Citește și: Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

În documentar apare și doctorul tinerei, ce s-a ocupat de cazul ei de când s-a născut, ce a povestit despre cum, în urmă cu 22 de ani, erau doar 5 cazuri de Barber-Say descrise în toată literatura medicală. El a declarat că e foarte mândru de succesul pe care îl are Kawana pe TikTok și că știe că va reuși în tot ce își propune.

Ingredientul periculos care se ascunde în mâncare. De ce e atât de nociv pentru planetă... Pericolul ascuns din sarea de masa. Ce ingredient nociv nu apare pe etichetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x