Antena Căutare

A scos din apă peștele, dar nu și-a imaginat că va ieși o astfel de creatură. Chipul l-a îngrozit

Un bărbat a trăit spaima vieții sale după ce a dat peste un pește “Dracula”, o creatură cu dinții mari în față, ochi uriași, corp lung și reflectorizant. Nu a mai văzut niciodată așa ceva.

A scos din apă peștele, dar nu și-a imaginat că va ieși o astfel de creatură. Chipul l-a îngrozit Galerie
A scos din apă peștele, dar nu și-a imaginat că va ieși o astfel de creatură. Chipul l-a îngrozit | The West Marin Feed Facebook

Acesta se plimba pe plajele din California, când ceva strălucitor i-a atras atenția în mod deosbit. Ceea ce părea inițial doar un pește l-a înspăimântat teribil după ce i-a analizat toate trăsăturile.

Acesta a crezut că a dat peste o creatură în adevăratul sens al cuvântului și nu peste un pește oarecare, căci semnalmentele sale l-au dus cu gândul la cele mai horror scenarii.

Ce este peștele descoperit, care l-a înspăimântat pe bărbat

Exemplarul care avea doi dinți mari în partea din față, un corp alungit și argintiu și o înotătoare uriașă, a fost identificat ca un pește lancet canibal. Peștele are doi colți ca de vampir, de aceea a fost poreclit “Dracula”, care ies din partea din față a gurii și ochi uriași.

Imaginile au fost făcute publice inițial pe The West Marin Feed, după cum relatează Daily Star. Creatura măsura aproximativ un metru și jumătate lungime și se pare că era încă în viață atunci când bărbatul l-a descoperit.

Citește și: Creatura bizară, cu trup transparent, acoperit de țepi. Unde a fost descoperită și cât de periculoasă e “teroarea plutitoare”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Editorul The West Marin Feed, Christian Anthony, a declarat pentru Newsweek: „Peștele era încă în viață când l-a găsit pe plajă. L-a pus înapoi pe țărm pentru a încerca să-l resusciteze”.

Ulterior, Christian a postat online imagini cu peștele pentru a vedea dacă l-ar putea ajuta cineva la identificarea lui. După doar zece minute, Christian a auzit de la Christopher Martin, curatorul de ihtiologie de la Muzeul de Zoologie a Vertebratelor, care a identificat creatura ca un pește lancet. Peștii lancet cu bot lung (Alepisaurus ferox) sunt pești răpitori mari care pot crește până la trei metri în lungime, notează mirror.co.uk.

Citește și: A găsit o creatură și a crezut că e un pui de dragon. Ce era, de fapt, vietatea cu ochii mari, ”aripi” și coada lungă

Ei trăiesc în oceanele din întreaga lume, cu excepția mărilor polare, la adâncimi cuprinse între 350 și 6.500 de picioare. Lancetfish vânează în principal în zona crepusculară, o zonă de apă în care doar o cantitate mică de lumină solară ajunge chiar și în apa tropicală limpede. În această lumină foarte scăzută, solzii reflectorizanți pot ajuta unele creaturi să se integreze.

Citește și: Un localnic a găsit o creatură ”extraterestră” pe plajă. Ce este vietatea ciudată care apare în imagini

Creatura bizară, cu trup transparent, acoperit de țepi. Unde a fost descoperită și cât de periculoasă e “teroarea plutit... Tu ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică care îți spune ce fel de om ești. Răspunsul te va surprinde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x