Antena Căutare

A găsit o creatură și a crezut că e un pui de dragon. Ce era, de fapt, vietatea cu ochii mari, ”aripi” și coada lungă

Un pescar a găsit o creatură ciudată, care seamănă cu un pui de dragon. Micuța vietate are ochii mari, aripi și o coadă lungă, însă nu este un pui de ”balaur”.

pestele chimaera patata in habitatul natural Galerie
Un pescar a găsit o creatură ciudată, care seamănă cu un pui de dragon. Micuța vietate are ochii mari, aripi și o coadă lungă, însă nu este un pui de ”balaur”. | Shutterstock.com

Nu este pentru prima dată când Roman Fedortsov descoperă vietăți ciudate. El a găsit inclusiv o creatură portocalie care aduce cu o ciupercă, un pește cu o înfățișare bizară și o altă viețuitoare care semăna cu o gogoașă.

Citește și: De ce nu e bine să ții paharele cu gura în jos, de fapt. Există mai multe explicații pe care nu le știai

Ce este creatura găsită de pescar

De această dată, Ramon a găsit un pește lung, despre care prietenii lui au crezut că e un pui de dragon. Bărbatul pescuia în Marea Norvegiei când l-a găsit și după a distribuit o imagine a capturii sale.

La descrierea imaginii, Roman a notat: „Doar un citat – „Un lucru este să urmărești ceva fără nume, dar cu totul altceva să-l găsești” – G.F. Lovecraft”.

Postarea a strâns peste 22.000 de aprecieri și internauții au fost uimiți de ”fiara” cu aspect bizar.

Un internaut a spus: „Mi se pare că seamănă puțin cu un dragon proaspăt eclozionat. Lol”.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

„Cred că îi lipsesc încă două capete”, a spus o altă persoană. Altcineva s-a întrebat: „Cum se numește această minune?”

"Este mai bine să privești astfel de creaturi de departe. Într-adevăr, adâncurile mării sunt necunoscute", a comentat un alt utilizator.

Creatura a fost identificat ca fiind o Chimera pătată, un pește cartilaginos cunoscut și sub numele de „rechin fantomă”.

Ce este o Chimera pătată

Peștele chimeră pătată are lungimea corpului de până la 95 cm și greutatea de 2-6 kg. Ca aspect general, corpul este alungit, capul disproporționat de mare, coada filiformă.

Botul vietății are o proeminență în formă de con, gura este orientată în jos, dotată cu un număr mic de dinți ascuțiți, mari și puternici, pielea este netedă, alunecoasă și lipsită de solzi.

Citește și: Un localnic a găsit o creatură ”extraterestră” pe plajă. Ce este vietatea ciudată care apare în imagini

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a putut să ceară o mireasă logodnicului său, cu puțin timp înainte de nuntă. Mulți au criticat-o: „Nu îl meriți”... Ele sunt fetițele care nu au voie să stea la soare. Ce pățesc Amielle și Taya dacă razele le ating pielea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x