Antena Căutare

A trait cinci luni cu gatul fracturat dupa ce medicii l-au trimis acasa

Un barbat de 43 de ani din Anglia a trait cinci luni cu gatul fracturat dupa ce medicii l-au trimis acasa pe motiv ca este perfect sanatos, informeaza dailymail.co.uk.

Gary Rickard, sofer de camion, a suferit in anul 2007 un grav accident de masina. A fost descarcerat si dus de urgenta la spital, insa dupa doar 20 de minute petrecute in camera de garda a fost externat.

Medicii i-au spus ca nu are leziuni grave si ca nu necesita niciun fel de internare. La numai cateva zile distanta insa, Gary Rickard se transforma intr-o alta persoana, din cauza durerilor atroce si a neputintei de a se mai misca.

A mers la fizioterapie si abia cateva luni mai tarziu, pentru ca starea de sanatate nu se imbunatatea deloc, Gary Rickard a fost supus unei analize radiologice al carui rezultat a fost socant: omul avea gatul fracturat!

Pana la descoperirea afectiunii au trecut cinci luni, timp in care Gary Rickard nu a avut idee de starea grava in care se afla. Abia anul acesta, omul a reusit sa smulga in instanta spitalului care s-a ocupat de el o suma de bani drept despagubire, insa cadrele medicale de acolo refuza pana si acum sa recunoasca greseala.


Foto: dailymail.co.uk

VIDEO! Marea Britanie: Campionatul anual al crainicilor... VIDEO! Un canadian a facut ocolul lumii pe jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x