Antena Căutare

A vrut să curețe canalul de scurgere al căzii și ce a găsit a uimit internetul. Ce era masa uriașă, umedă și neagră

O adolescentă s-a plâns tatălui ei că a sa cadă pare înfundată, pentru că durează prea mult ca apa să se scurgă, și ce a descoperit a devenit viral.

mana unui barbat in apa care trage ceva dintr-o gaura
O adolescentă s-a plâns tatălui ei că a sa cadă pare înfundată, pentru că durează prea mult ca apa să se scurgă, și ce a descoperit a devenit viral | Captura TikTok

Materialul realizat de Shawn Weiss și tatăl ei a strâns peste două milioane de vizualizări și aproape 7.000 de comentarii la clipul postat pe TikTok. În videoclip, tânăra filmează în timp ce tată ei ține mâna în apa din cadă și se luptă cu ceva care se ascunde în canalul de scurgere.

După ce prinde ceea ce blochează scurgerea apei, bărbatul începe să tragă și să tragă. La început, nu este foarte clar ce a descoperit el în canal. Utilizatorii de pe TikTok observă cum, în jurul mâinii ei, este înfășurată o mulțime umedă și neagră.

Ce a găsit Shawn Weiss în canalul de scurgere

Dar, în cele din urmă, este evident că ceea ce se ascunde în canalul de scurgere nu era un animal, nici un personaj din ”The Grudge”, ci o masă uriașă de păr.

Citește și: Karina Withers suferă de o boală de piele rară care îi face tenul să sângereze. Cum arată tânără de 29 ani

Adolescenta a filmat cum îl desprinde de scurgere și îl ridică încet în sus. Pentru a-i arăta dimensiuna completă, tatăl lui Shawn întinde grămada de păr pe cadă.

Mii de Tiktokeri îngroziți de descoperire au lăsat comentarii la postare. ”A scos întreaga fată Grudge din scurgere.”, a scris cineva. ”Fie îți tai mână, fie o înmoi într-o cadă cu înălbitor”, a mai notat un utilizator dezgustat de faptul că Shawn nu a folosit o mănușă.

La acest comentariu, adolescenta a răspuns: ”Oh, nu, mirosea atât de neplăcut încât a trebuie să-mi înmoi mâna într-o cutie de suc de roșii... peste noapte”.

Citește și: Joan Schnelzauer și Maria Solodar au avut parte de cea mai luxoasă nuntă din Rusia. Suma colosală cheltuită pentru ziua cea mare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jenni Medlam și Richard Medlam sunt cei mai tineri bunici din Marea Britanie. Câți ani au cei doi soți... Karina Withers suferă de o boală de piele rară care îi face tenul să sângereze. Cum arată tânără de 29 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x