A vrut să-i dea nou-născutului lor numele fostului iubit. Reacția tatălui a devenit virală

Momentul în care au devenit părinți se presupunea că va fi cel mai fericit din viața lor, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au citit certificatul de naștere al bebelușului.

Momentul în care au devenit părinți se presupunea că va fi cel mai fericit din viața lor

Shutterstock.com

Cu gândul la fostul partener, femeia a ales să-i dea acestuia numele respectivului, spre dezamăgirea actualului iubit. Când a văzut acest lucru, el a refuzat să semneze documentul.

Cum a explicat femeia gestul făcut

Tânărul a întâlnit-o pe mama copilului său la scurt timp după ce aceasta a ieșit dintr-o relație de opt ani și spune că a avut impresia că ”nu va trece niciodată cu adevărat” peste legătura amoroasă.

Citește și: Cea mai comună minciună spusă în dormitor. Expertii spun că are un efect mai neplăcut asupra femeilor

Cu toate acestea, după patru ani împreună, a crezut că femeia l-a uitat pe respectivul bărbat, mai ales că fostul s-a mutat în orașul natal, departe de ei.

Ba mai mult, după ce iubita sa a rămas însărcinată, cei doi s-au pus de acord în privința unui nume cu care amândoi erau mulțumiți. Dar când a mers să semneze certificatul de naștere, tatăl a avut surpriza de a găsi notat altul.

În locul celui convenit, mama a folosit cele două prenume ale fostului său iubit. Argumentele ei l-au supărat și mai tare pe tânăr. Ea i-a replicat că a fost un lucru impulsiv, după care a refuzat să mai comenteze alegerea făcută.

Citește și: Un bărbat a trăit peste 50 de ani cu o monedă în nas. Cum a ajuns acolo bănuțul și de ce a durat atât să ceară ajutor

”M-a amânat vreme de câteva zile, așa că, în cele din urmă, i-am spus calm că nu semnez certificatul de naștere până nu schimbăm numele înapoi la cel convenit.

Asta a creat câteva certuri și acum refuză să vorbească cu mine până când nu semnez certificatul și sunt de acord cu numele”, a scris tânărul pe Reddit.

Lucrurile au degenerat, iar situația l-a făcut pe bietul bărbat să se întrebe dacă copilul este al lui.

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

”Acum sunt copleșit de îndoială și mă întreb dacă ar trebui să fac un test de paternitate sau dacă ea este încă îndrăgostită de el”, a spus el pentru The Sun.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri