Antena Căutare

A vrut să-i dea nou-născutului lor numele fostului iubit. Reacția tatălui a devenit virală

Momentul în care au devenit părinți se presupunea că va fi cel mai fericit din viața lor, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au citit certificatul de naștere al bebelușului.

mama si tatal copilului care a primit numele fostului iubit Galerie
Momentul în care au devenit părinți se presupunea că va fi cel mai fericit din viața lor | Shutterstock.com

Cu gândul la fostul partener, femeia a ales să-i dea acestuia numele respectivului, spre dezamăgirea actualului iubit. Când a văzut acest lucru, el a refuzat să semneze documentul.

Cum a explicat femeia gestul făcut

Tânărul a întâlnit-o pe mama copilului său la scurt timp după ce aceasta a ieșit dintr-o relație de opt ani și spune că a avut impresia că ”nu va trece niciodată cu adevărat” peste legătura amoroasă.

Citește și: Cea mai comună minciună spusă în dormitor. Expertii spun că are un efect mai neplăcut asupra femeilor

Cu toate acestea, după patru ani împreună, a crezut că femeia l-a uitat pe respectivul bărbat, mai ales că fostul s-a mutat în orașul natal, departe de ei.

Ba mai mult, după ce iubita sa a rămas însărcinată, cei doi s-au pus de acord în privința unui nume cu care amândoi erau mulțumiți. Dar când a mers să semneze certificatul de naștere, tatăl a avut surpriza de a găsi notat altul.

În locul celui convenit, mama a folosit cele două prenume ale fostului său iubit. Argumentele ei l-au supărat și mai tare pe tânăr. Ea i-a replicat că a fost un lucru impulsiv, după care a refuzat să mai comenteze alegerea făcută.

Citește și: Un bărbat a trăit peste 50 de ani cu o monedă în nas. Cum a ajuns acolo bănuțul și de ce a durat atât să ceară ajutor

”M-a amânat vreme de câteva zile, așa că, în cele din urmă, i-am spus calm că nu semnez certificatul de naștere până nu schimbăm numele înapoi la cel convenit.

Asta a creat câteva certuri și acum refuză să vorbească cu mine până când nu semnez certificatul și sunt de acord cu numele”, a scris tânărul pe Reddit.

Lucrurile au degenerat, iar situația l-a făcut pe bietul bărbat să se întrebe dacă copilul este al lui.

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

”Acum sunt copleșit de îndoială și mă întreb dacă ar trebui să fac un test de paternitate sau dacă ea este încă îndrăgostită de el”, a spus el pentru The Sun.

Familia record care are o vârstă combinată de 1042 de ani. Câți membri are familia și ce vârste au... Surorile de 450 kg uimesc o lume întreagă. Cum arată femeile și de ce boli suferă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x