Antena Căutare

A vrut să se pregătească de somn, însă o creatură care stătea pe tavan i-a dat planurile peste cap: „sună poliția, sună pompierii”

O creatură rară și-a făcut apariția chiar în dormitorul unui om. Iată ce este vietatea care a băgat spaima în internauți!

Ce este creatura care stătea pe tavan. | Tik Tok

Un videoclip care a devenit viral în mediul online a băgat spaima în internauți.

O persoană care se pregătea de somn a observat ceva ciudat în colțul dormitorului și a început să filmeze.

În momentul în care a realizat ce creatură se afla pe tavanul camerei, aceasta a simțit că trăiește un adevărat coșmar.

Citește și: O creatură marină a băgat spaima în localnici după ce și-a făcut apariția pe o plajă din australia. Ce este animalul

Articolul continuă după reclamă

Iată ce vietate rară trăia chiar în dormitorul omului!

O creatură rară care stătea pe tavan a băgat spaima în internauți

„Mă pregăteam de somn când am observat asta” a scris autorul videoclipului care a strâns peste 6 milioane de vizualizări într-o singură zi.

Inițial în imagini se observă o pată albă pe tavan, însă după ce persoana respectivă începe să filmeze mai aproape se pot observa 6 tentacule negre acoperite de ceva alb și pufos.

Dimensiunea creaturii este destul de mare încât omul să își facă griji, iar cei care au văzut postarea au încremenit de-a dreptul.

Iată câteva dintre comentariile acestora:

„sună poliția, sună pompierii, sună la controlul animalelor!”, „e timpul să te muți. acum e casa lui”, „dormitul nu mai arată ca o opțiune acum”, „aia nu mai este casa ta”, „aș împacheta totul și aș pleca imediat”.

Citește și: Cazul uimitor al unei creaturi hibrid între un cimpanzeu și un om, crescut în laborator de cercetători. Ce s-a intamplat

Iată videoclipul!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși mulți au rămas stupefiați cu privire la animalul acoperit în alb și cu tentacule, au existat și câteva persoane care au știut exact ce este creatura rară.

Mai exact, se pare că animalul bizar este un păianjen uriaș care s-ar fi ascuns sub propriul cuib de pui.

„Deci, către toată lumea. Acesta este un păianjen acoperit cu cuibul său de pui. Când va ecloza, o vor mânca ca prima lor masă. Mută-te cu siguranță!” a scris o persoană.

„Este un păianjen rar american de „zăpadă”. Doar nu stinge lumina sau să nu îți iei ochii de la el” a mai spus cineva.

Descoperind cele două explicații, internauții stupefiați au răspuns imediat:

„Am crezut că este o omidă!”

„Arată ca un păianjen cu zăpadă pe el”

„Aș fi evacuat camera, casa și țara imediat”

„Pe bune acum, ce se presupune că ar trebui să faci?!”

De asemenea, oamenii au început să se roage ca păianjenul să fie în Australia, țară cunoscută pentru prezența unor arahnide uriașe care se află la orice colț de stradă.

Imaginile au strâns peste 6 500 de comentarii, unde utilizatorii platformei Tik Tok au împărtășit sentimentele de groază cu privire la creatura care locuia chiar în locul în care se presupunea că o persoană ar fi trebuit să doarmă.

Citește și: Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi

Au dat 84.000 de euro pentru un concediu de neuitat în străinătate. Destinația pentru care o familie de români a plătit ... Balkandad, sârbul celebru pentru promovarea țărilor balcanice, imagini de senzație în România. Ce spune despre mici și p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x