Antena Căutare

O creatură marină a băgat spaima în localnici după ce și-a făcut apariția pe o plajă din australia. Ce este animalul

Creatura marină le-a dat mari bătăi de cap până și experților. Iată ce ar putea fi animalul bizar și cum ar fi putut să-și facă apariția!

Creatură marină bizară | capturi X

În timp ce un localnic se plimba alături de câinii săi pe o plajă din Australia, acesta a văzut ceva care l-a îngrozit de-a dreptul.

O creatură ciudată pe care nu o mai văzuse până la acel moment l-a făcut pe cetățean să tragă sperietura vieții, iar apoi tot mai multă lume a început să se îngrijoreze cu privire la animalul bizar.

Citește și: Ce este creatura marină cu gheare ca de urs care s-a năpustit asupra unor turiste. Vietatea uriașă a creat spaimă

Iată ce este animalul ciudat care l-a făcut pe bărbat să creadă că este o creatură din filme!

Articolul continuă după reclamă

Ce este creatura marină care a băgat spaima în localnici

Localnicul credea că este o zi ca oricare alta, asta până când a văzut o fiară marină care l-a făcut să încremenească de frică.

Imaginile cu animalul au împânzit internetul, iar oamenii au fost uimiți de felul în care arăta specimenul.

Specialiștii spun că llaja din St Helen's din Geelong a primit vizita animalului fără suflare în urma unei furtuni extrem de dure care a avut loc în largul mării.

Creatura care seamănă cu un pește Puffer i-a impresionat pe internauți cu nuanțele de roz, galben și negru, dar și cu oaselee și aripa vizibilă doar dintr-o parte.

Citește și: Cazul uimitor al unei creaturi hibrid între un cimpanzeu și un om, crescut în laborator de cercetători. Ce s-a intamplat

„Am avut furtuni foarte puternice în Victoria în ultimele săptămâni, așa că probabil valurile provocate de furtună au făcut ca acesta să eșueze pe țărm. Câinii mei au descoperit creatura pe plajă și au mirosit-o.

Peștele părea foarte înfricoșător. Orbitele îi erau enorme. Înotăm pe plajă în fiecare săptămână vara, așa că am fost destul de șocată să mă gândesc că un astfel de pește mare ar putea înota aproape de țărm.

Oamenii au spus că ar putea fi un pește soare uriaș, un pește glob sau un pește puffer. Arăta ca un pește-puffer, dar nu am mai văzut niciodată unul atât de mare”, a fost mesajul pe care l-a transmis persoana care a găsit creatura bizară pe țărm, potrivit The Mirror.

Lawrence Chlebeck, biolog marin la Humane Society International a susținut că peștele ar putea fi teleost sau osos, ținând cont de forma pe care o are corpul său, în timp ce Sheridan Rabbitt de la Centrul pentru Științe Marine de la Universitatea din Queensland a considerat că este monstrul marin este un pește balon (pește spinos).

Alți experți au declarat că ar putea fi un exemplar de ton, un pește glob foarte mare sau un pește puffer. Cu toate acestea, au refuzat să numească o specie anume tocmai din cauza stării avansate de descompunere a animalului.

Așadar, pentru un moment, adevărata identitate a creaturii rămâne un mister.

Iată cum arată animalul bizar!

Citește și: Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă

O mireasă a rămas mască atunci când a văzut cum a putut să apară cumnata ei la nuntă, fără pic de reținere. Invitații s-... Un român din Cugir s-a apucat să sape în grădină, dar a descoperit ceva complet neașteptat în pământ. Peste ce a putut s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x