Antena Căutare

Abbie Bonnyman arăta așa când doctorii i-au mai dat doar o săptămână de trăit. Cum arată acum, după un stil de viață sănătos

Abbie Bonnyman, în vârstă de 18 ani, ajunsese în pragul morții din cauza anorexiei. Din fericire, tânăra a adoptat un stil de viață sănătos, ce i-a salvat viața.

colaj abbie bonnyman, anorexie Galerie
Cum a ajuns o tânără de 16 ani să aibă o greutate de doar 41 de kg | Profimedia

Când avea 16 ani, Abbie Bonnyman a primit un diagnostic sever din partea doctorilor. Aceștia i-au spus că mai are doar o săptpmână de trăit din cauza lipsei masive de greutate, ce a fost provocată de anorexie.

În urmă cu 2 ani, tânăra avea o greutate de doar 41.3 kilograme, pentru că refuza să mănânce mai mult de 500 de calorii pe zi.

Cum a ajuns Abbie Bonnyman să aibă o greutate de doar 41.3 kg

Abbie a început să aibă probleme mintale de la vârsta de 14 ani, ce s-au manifestat prin refuzul ei de a mânca mai mult de 500 de calorii pe zi, când supraviețuia cu acadele înghețate și fructe.

Vezi cum arată Abbie acum în GALERIA FOTO

Condiția ei se agravase atât de tare încât Abbie a fost hrănită cu nutrienți printr-un tub, pentru că nu băuse și nici nu mâncase timp de 2 zile.

Citește și: Victoria Bowen a slăbit 47 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată acum

Acum tânăra studiază psihologia în cadrul Universității din Stirling și și-a transformat viața, după ce a adoptat un stil de viață mult mai sănătos.

”Aveam 16 ani când doctorii mi-au spus că dacă aș fi continuat să nu mănânc așa cum o făceam, al fi ajuns în spital într-o săptămână și inima mea ar fi cedat,” a declarat Abbie, scrie Daily Mail.

”Vedeam că sunt mică, dar credeam că nu sunt destul de slabă, aș fi fost fericită doar atunci când aș fi fost cât de slabă puteam fi. Nu găseam haine care să mă cuprindă și rochiile de măsură 4 abia stăteau pe mine.”

”Mi-era frig și somn tot timpul, dormeam constant. Mi se învinețeau mâinile pentru că îmi afectasem circulația atât de mult.”

”Aveam crampe îngrozitoare la stomac și îmi cădea părul, așa că aveam bucăți de chelie,” a continuat tânăra. ”Nu mi-a mai venit ciclul timp de 2 ani și doctorii m-au avertizat că dacă o țin tot așa, voi ajunge infertilă.”

”Îmi amintesc că părinții mei plângeau și se rugau de mine să mănânc, dar mi-era atât de teamă că mă voi îngrășa și că voi pierde controlul, încât nu ascultam avertismentele lor. Chiar nu țineam la viața mea atât de mult cât țineam la ideea de a fi slabă.”

Anorexia lui Abbie a început la 14 ani, când au murit bunicii mei, dar a devenit evidentă abia peste 1 an. După ce s-a înfometat 48 de ore, la 16 ani, Abbie a leșinat acasă și a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost inserat un tub până în stomac, pentru a o menține în viață.

Acum, tânăra are un stil de viață mult mai sănătos. Mănâncă 3 mese pe zi și face sport.

”Mi-am pierdut ambii bunici foarte repede și deja îmi uram corpul,” a continuat ea. ”Am început să fac sport și mâncam foarte sănătos, așa că, la început, părinții mei au crezut că e normal pentru o fată de vârsta mea să vrea să fie activă și sănătoasă.”

Citește și: Emma Stone a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic și a slăbit 38 de kilograme! Cum arată azi

”Dar a scăpat rapid de sub control. Continuam să slăbesc și mama mea a insistat să mă duc la un terapeut. Vedeam că îngrijorez pe toată lumea în jurul meu și pierdeam prieteni. Într-un final am realizat că trebuie să-mi revin pentru familia mea și știam că vreau să merg la facultate.”

Phillip Royer și-a tatuat aproape întreaga față și acum vrea să se transforme într-un vampir. Cum arată când își dă jos ... S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x