Antena Căutare

Victoria Bowen a slăbit 47 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată acum

O femeie în vârstă de 29 de ani a reușit să slăbească 47 de kilograme după ce a renunțat la un aliment și transformarea sa este una de-a dreptul uluitoare. Azi, Victoria Bowen arată într-o formă de zile mari.

VIcotria Bowen înainte de-a slăbi 47 de kilograme
Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Victoria Bowen din Australia | sursa foto: Instagram

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Victoria Bowen din Australia. Mamă a doi copii, femeia și-a dedicat întreaga atenție familiei și a ajuns, fără să își dea seama, să își neglijeze sănătatea.

Aceasta a început să pună kilograme în plus în timpul sarcinii și a agravat totul cu obiceiul de-a comanda mâncare din oraș, adusă de curier, în loc să gătească acasă ceva mult mai sănătos.

O femeie a renunțat la un aliment și a slăbit 47 de kilograme

La finalul zilei, fiecare masă seară se încheia cu un imens baton de ciocolată ce avea jumătate sau chiar un kilogram.

Kilogramele au început să se adune, dar încrederea și respectul de sine au ajuns în cel mai jos punct atunci când s-a cântărit și a descoperit că a ajuns la 120 de kilograme.

Citește și: Andrew Taylor avea 151 de kilograme când a decis să mănânce doar cartofi timp de un an, la fiecare masă. Cum arată acum

Femeia a explicat că, odată cu apariția sarcinii, a încetat să mai muncească și a luat ideea de „a mânca cât pentru doi” mai în serios decât era cazul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cele mai multe kilograme le-am luat în ultiemel zece săptămâni de sarcină și, de atunci, am tot continuat să mă îngraș. Când am ajuns la cea mai mare greutate, cea de 120 de kilograme, obișnuiam să mănânc un baton imens de ciocolată, cât pentru o familie. Mâncam des mâncare comandată, găsind drept scuză faptul că nu am timp să gătesc”, a explicat Victoria Bowen, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Conștientizând în ce stare a ajuns, australianca a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. S-a întâmplat atunci când a mers în parc și jucatul cu copiii și cu soțul a început să devină un efort de-a dreptul istovitor.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Atunci, Victoria Bowen a decis să renunțe la alimentul său preferat, pe care îl consuma în cantități greu de imaginat. Nu a mai consumat ciocolată și, încet încet, rezultatele au început să se vadă și să-i dea femeii curaj.

Apoi, australianca a renunțat la mâncărurile comandate în oraș și a început să gătească acasă rețete sănătoase și cu puține calorii. Pe lângă impresionanta economie de bani pe care a făcut-o, Victoria Bowen a topit 47 de kilograme!

Azi, femeia arată într-o formă de zile mari și a devenit un antrenor de fitness de succes, fiind urmărită de mai bine de paisprezece mii de persoane. Unul dintre trucurile care au ajutat-o din plin pe femeie să se țină de regim și de acest întreg proces de slăbit a fost pregătirea meselor principale și a gustărilor în avans, pentru a nu exista tentația de-a comanda sau de-a mânca „ceva pe fugă”, de obicei nesăntăos.

Azi, Victoria Bowen arată într-o formă de zile mari și este admirată de mii de persoane pentru ambiția de care a dat dovadă, pentru a-și atinge visul.

Cea mai în vârstă persoană din Europa a supraviețuit COVID-19. Sora André a împlinit 117 ani... Bill Gates, cu banii jos! Vrea să ajute pe toată lumea. În ce va investi două miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x