Această tânără arată normal, dar toți au fost uimiți când au aflat ce secret ascunde, sub machiaj. Imaginile sunt virale pe TikTok

O tânără a reușit să își surprindă din plin urmăritorii de pe TikTok atunci când a dezvăluit un secret complet neașteptat despre ea. Imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții.

O tânără a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram ce secret se ascunde sub machiajul său

Instagram @essexink

Sarah este o tânără care în prezent face senzație pe TikTok și se poate lăuda cu faptul că are peste 63.000 de urmăritori.

Totuși, mulți au fost de-a dreptul uluiți atunci când au descoperit ce secret ascunde frumoasa brunetă. După ce s-a demachiat, toată lumea a avut parte de surpriză de proporții.

O tânără a dezvăluit pe TikTok ce secret neașteptat se ascunde în spatele machiajului său

Bruneta este tânără, este frumoasă și are zeci de mii de urmăriotri pe pagina sa de TikTok, acolo unde publică des tot felul de clipuri video amuzante, ce adună instant mii de vizualizări și numeroase reacții.

Într-una dintre ultimele sale postări, Sarah a decis să îi surprindă pe toți cu o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat. În spatele chipului său machiat se ascunde, de fapt, un secret surprinzător.

Citește și: Femeia cu cea mai mare gură din lume face senzație pe TikTok. Ce își poate introduce în cavitatea bucală Samantha Ramsdell

„Vreți să aflați care este secretul meu?”, a întrebat aceasta, la începutul filmării.

Apoi, aceasta s-a demachiat și în doar câteva secunde s-a aflat ce se ascunde în spatele tenului perfect al tinerei. Oameni din întreaga lume au fost mai mult decât uluiți să constate faptul că Sarah are chipul acoperit aproape în întregime de tatuaje.

@essexink

What’s my secret??? Watch to find out ##fyp

♬ Surrender - Natalie Taylor

Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților de pe TikTok nu au întârziat să apară și unii au crezut că totul face parte dintr-o glumă, pusă la cale cu ajutorul vreunui filtru pentru fotografii.

„Nu mă așteptam la una ca asta”, „Este de-a dreptul incredibil”, „Ești frumoasă oricum”, „E clar că te pricepi de minune la machiaj. Ești frumoasă machiată, dar prefer să te văd cu tatuaje”, iată doar o parte din comentariile primite de Sarah de la urmăritorii săi, arată cei de la thesun.co.uk.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Citește și: Sora Monica, călugărița de 55 de ani, care a devenit celebră pe TikTok datorită tenului ei perfect. Cum arată aceasta

Au fost și persoane care au dorit să afle ce fond de ten folosește tânăra, căci cu siguranță se dovedește a fi un produs bun din moment ce îi acoperă atât de bine tatuajele. Alții, ceva mai conservatori, s-au întrebat de ce ar alege o femeie să își acopere chipul cu tot felul de desene permanente.

Totuși, așa cum a explicat și ulterior, Sarah a dorit să își dezvăluie secretul nu doar ca să surprindă, ci să evidențieze încă o dată faptul că aparențele pot fi înșelătoare și că este extrem de important să nu judecăm oamenii după aparențe și după tot felul de prejudecăți.

Clipul video a făcut senzație pe TikTok și a adunat în prezent peste două sute de mii de vizualizări. Mulți au apreciat din plin mesajul transmis de tânără.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri