Femeia cu cea mai mare gură din lume face senzație pe TikTok. Ce își poate introduce în cavitatea bucală Samantha Ramsdell

O tânără în vârstă de 31 de ani a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce a demonstrat că are cea mai mare gură din lume.

Samantha Ramsdell a intrat oficial în Cartea Recordurilro drept femeia cu cea mai mare gură din lume

sursa foto: Profimedia

Samantha Ramsdell este mai mult decât fericită după ce a primit titlul de „femeia cu cea mai mare gură din lume” din partea celor de la Cartea Recordurilor. Femeia este din Connecticut (Statele Unite ale Americii), dar a devenit cunoscută în toată lumea la scurt timp după ce și-a făcut un cont de TikTok și, curajoasă din fire, a început să se filmeze în cele mai surprinzătoare ipostaze.

Oameni de pretutindeni au fost uluiți de tânăra cu cea mai mare gură din lume și de modul în care ea reușește să își introducă în cavitatea bucală tot felul de obiecte, de mărimi diferite.

Cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume

În perioada pandemiei de coronavirus, când a stat izolată la domiciliu pentru perioade lungi de timp, americanca a profitat de tot timpul liber pe care îl avea și și-a făcut curaj să se filmeze în cele mai surprinzătoare ipostaze. Folosindu-se de faptul că are cea mai mare gură din lume, aceasta a arătat cum poate „ascunde” în cavitatea bucată un sandviș întreg, două gogoși de mari dimensiuni, un burger, un măr sau chiar o ceapă mare.

Citește și: Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

Samantha Ramsdell a declarat că au fost perioade mari de timp în care nu s-a simțit confortabil cu faptul că are o gură atât de mare. Acum însă, mulți o apreciază pentru curajul de care dă dovadă atunci când se filmează în timp ce își introduce în cavitatea bucală alimente de mari dimensiuni. Unii dintre urmăritori îi dau chiar și provocări, pe care femeia încearcă să le facă, spre deliciul „publicului” său.

Încă de mică, americanca a visat să devină comediant. Totuși, în ciuda eforturilor, nu a reușit să se facă remarcată și nu puține au fost dățile în care a simțit că ceea ce o împiedică să se realizeze este chiar gura ei incredibil de mare. Situația s-a schimbat și faima a început să bată la ușă atunci când clipurile sale de pe TikTok au adunat sute de mii de vizualizări. Au contactat-o televiziunile și diferitele publicații și tânăra a simțit că, în sfârșit, lumea o vede și îi apreciază talentul, dar și „defectul”.

Citește și: Cum arată femeia cu cele mai lungi gene. A doborât recordul mondial

Dacă până nu demult era doar poreclită „femeia cu cea mai mare gură din lume”, iată totuși că a venit și confirmarea oficială, din partea celor de la Cartea Recordurilor, chiar în această lună, atunci când măsurătoarea a arătat faptul că gura femeii măsoară 6.52 de centimetri lungime, informează cei de la mirror.co.uk.

Samantha Ramsdell spune că acum se simte foarte fericită de faptul că „defectul” său s-a transformat, între timp, într-o calitate cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia pe TikTok sau Instagram.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole
Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri