Antena Căutare

Acest bărbat a vrut un tatuaj cu Angelina Jolie, dar produsul final l-a făcut să regrete. Cu ce s-a ales pe braț

Bărbatul din imagine a vrut un tatuaj pe braț care să înfățișeze o interpretare celebră a Angelinei Jolie. Iată cu ce caricatură s-a putut alege la final!

Acest bărbat a vrut un tatuaj cu Angelina Jolie, dar produsul final l-a făcut să regrete. Cu ce s-a ales pe braț
Acest bărbat a vrut un tatuaj cu Angelina Jolie, dar produsul final l-a făcut să regrete. Cu ce s-a ales pe braț | Captură Reddit

Tatuajele reprezintă modul fiecărei persoane de a-și expune pe piele o poveste, o pasiune, o amintire sau chiar o imagine favorită. Însă, trebuie avut mare grijă la serviciile cui apelăm pentru ca tatuajul la care visăm să nu se transforme în cel mai mare coșmar, așa cum s-a întâmplat și cu bărbatul de față.

El a mers la un salon pentru a-și face un tatuaj cu chipul Angelinei Jolie, alegând să își imprime pe piele o apariție celebră a actriței și anume, când interpreta rolul Larei Croft. Dar desenul final l-a lăsat fără cuvinte! Internauții nu s-au putut abține din râs când au văzut clipul.

Citește și: Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă

A vrut un tatuaj cu chipul sublim al Angelinei Jolie, dar s-a ales cu un „dezastru”

Bărbatul a mers la salon însoțit de imaginea cu chipul Angelinei Jolie și pe care artistul tatuator urma să o interpreteze pe piele. Clientul s-a așezat liniștit, lăsând ”profesionistul” să își facă treaba. Însă, în momentul în care i s-a dat spuma de curățare la o parte, pentru a vedea rezultatul final, bărbatul cu pricina a avut parte de un șoc.

Pe brațul lui nu era nici urmă de Angelina Jolie. În schimb, se alesese cu o caricatură de toată frumusețea, la care internauții au reacționat instant. În scurt timp, imaginile cu bărbatul au devenit virale, iar oamenii nu s-au putut abține să nu comenteze la postare.

Printre internauții blânzi, care și-au exprimat opinia în legătură cu desenul imprimat pe piele, au existat și foarte mulți ”cârcotași” care nu au făcut decât să îl ia în râs pe bărbat: „Zici că e Lara Croft pe cocaină”/„Michael Jackson, tu ești?”.

Ulterior s-ar fi aflat că bărbatul ar fi plătit o sumă destul de mare pentru acest gen de tatuaj, potrivit Cancan. De altfel, el ia în calcul acum îndepărtarea lui cu ajutorul laserului.

Aici clipul cu bărbatul care a vrut un tatuaj cu chipul Angelinei Jolie, dar s-a ales cu o caricatură:

Citește și: Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor

Un doodle special de la Google aniversează ziua națională a Austriei în 2023... Ce se întâmplă dacă mănânci cartofi încolțiți și ce efecte pot apărea. Ce trebuie să faci dacă ai astfel de tuberculi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x