Antena Căutare

Alege-ți piatra preferată și vezi ce spune asta despre tine! Ai curaj să afli adevărul?

Personalitatea unui om se reflectă și în alegerile pe care le face. De aceea, te provocăm să îți alegi o piatră și să vezi ce spune asta despre tine. Acest test cu siguranță îți va arăta ce fel de om ești și care este adevărul.

Personalitatea unui om se reflectă și în alegerile pe care le face. De aceea, te provocăm să îți alegi o piatră și să vezi ce spune asta despre tine. Acest test cu siguranță îți va arăta ce fel de om ești și care este adevărul.

Ai ales piatra nr. 1 – rubinul!

Această piatră a fost considerată regina nestematelor de mii de ani și era purtată doar de capetele încoronate. Rubinul înseamnă pasiune, dragoste și curaj. Faptul că ai ales această piatră prețioasă arată că ești o fire optimistă și cauți libertatea. Ai o personalitate puternică, știi cum și cine ești și asta îți dă încredere în tine.

Ai ales piatra nr. 2 – smaraldul!

Această piatră era deseori purtată de Cleopatra, este piatra fertilității și a renașterii. Ești o fire vizionară și inteligentă, știi ce vrei și când vrei. Ai reușit să câștigi respectul și admirația celor din jurul tău prin viziunea ta progresită. Mulți visează să fie așa originali ca tine.

Ai ales piatra nr. 3 – topazul!

Această piatră era considerată de romani și egipteni ca fiind piatra soarelui, piatra protecției și vindecării. Topazul arată că ești o persoană sociabilă, flexibilă și cu o minte deschisă. Fiind o fire creativă, îți place să te exprimi prin artă, fie scrii, pictezi sau coși. Consideri că ai multe de spus și nu te încurci în detalii.

Ai ales piatra nr. 4 – alexandrita.

Această piatră este una extrem de rară și este considerată sacră de tibetani. Dacă ai ales această piatră prețioasă înseamnă că ești o persoană ambițioasă, intensă și pasională. Visezi să ai succes și te bazezi pe magnetismul personal pentru a-ți crea relații care să te ajute să-ți atingi scopul.

Ai ales piatra nr. 5 – safirul!

Această piatră este asociată loialității, purității și este folosită cel mai des pentru decorarea inelelor de logodnă. Dacă ai ales această piatră prețioasă înseamnă că ești o persoană sociabilă, relaxată și plină de energie. Nu îți plac regulile și cauți mereu aventura. Cauți mereu să îți îmbunătățești viața, arată unica.ro.

Ai ales piatra nr. 6 – granatul!

Această piatră ține departe coșmarurile și accidentele. Dacă ai ales această piatră înseamnă că ești o persoană creativă, dar organizată. Întotdeauna cauți metode de a inova și de a face lucrurile într-o manieră diferită. Nu te încurci în detalii, dar ești atentă la ele. Rutina te plictisește îngrozitor și ai nevoie de mulți oameni în jurul tău pentru a te simți bine.

Astăzi, creștinii ortodocși sunt în sărbătoare! Cea mai puternică rugăciune, cu efecte garantate, către Sfinții Ioachim ... Mama lui Hamude, mărtusirire emoționantă despre ziua în care a devenit părinte: „Vedeam cine dă cu capul în inima mea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x