Antena Căutare

Amuzant: Ce am invatat despre sfarsitul lumii din filme

"Sfarsitul lumii se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa iti iei soarta in maini. Acum!". Asta par sa transmita toate acele filme care si-au ales ca intriga Apocalipsa. Insa ce am retinut noi din aceste pelicule? Haideti sa aflam mai jos!

1. "Night of the Living Dead Zombie"/ "Noaptea zombiilor umblatoare" - Epidemia zombiilor

Daca am avut ceva de invatat din acest film, este ca daca apocalipsa zombiilor va sosi vreodata, primele 30 de minute le vom petrece intr-o ingnoranta crasa, ironica. "Ce sunt creaturile astea?!", vor urla civilii de pretutindeni. "Macar daca acesti monstri ar fi fost subiecte de film in ultimii 20 de ani, poate am fi stiut si noi cu cine ne confruntam!".

2012/03/03//532374-zombie.jpg

2. "Mad Max"

Temperaturile cresc din ce in ce mai tare, iar majoritatea pamantului se transforma in desert. Vai, ce pacat! Se pare ca trebuie sa ne schimbam garderoba, pentru ca nimic nu mai mai este bun pe o asemenea caldura. Haine din piele la greu - asta este solutia. Si sa nu uitam, totusi, de acei copii "enervant de draguti", care te ataca cu arme improvizate, desi nici macar nu au avut ocazia sa invete limba oamenilor. Cum se procedeaza? Impusca intai, pune intrebari mai tarziu!

2012/03/03//532372-mad_max.jpg

3. "Red Dawn"/ "Rasaritul Rosu"

Sovieticii sunt aici, iar sfarsitul Americii este si el aproape. Ciudat, evenimentele iau o intorsatura cel putin neobisnuita, pentru ca liceenii sunt ultima sansa a americanilor, de a fi salvati.

2012/03/03//532373-red_dawn.jpg

4. "Independence Day"/ "Ziua Independentei" - invazia extraterestrilor

Oh nu! Casa Alba a sarit in aer! Cum vom mai putea functiona fara acest guru inteligent care sa ne calauzeasca?

Nu iti face griji. Nu te condamna nimeni ca, de fapt, tu te bucuri in secret pentru ceea ce s-a intamplat, pentru ca POATE asa nu vei mai avea atat de multe dari la stat. In schimb, trebuie sa inveti cum sa te descurci cu invaziile de extreterestri.

2012/03/03//532371-independence_day.jpg

5. "Armageddon" - catastrofa naturala

Oricat de stabila ar fi aceasta planeta, statisticienii care primesc fonduri uriase de la stat vor demonstra ca, la un moment dat, vor exista 73% sanse ca un dezastru natural masiv sa stearga viata de pe Pamant. Din fericire, exista un plan de rezerva. Vom aduna cei mai buni oameni din lume pentru a ne salva.

Si ce daca nu au nici 10 clase, lucreaza pe o sonda petroliera de cand s-au nascut si au un asistent personal sa le lege sireturile, pentru ca ei nu sunt in stare? (Bine, aici am exagerat, recunoastem!). Acesti oameni vor salva omenirea! Sa auzim niste ropote de aplauze, va rugam!

2012/03/03//532370-armageddon.jpg

Sursa / Foto: cracked.com

VIDEO! Spectacol natural rar in sudul Argentinei... O localitate din Spania a gasit solutia pentru problemele sale: pune la dispozitie teren agricol pentru cultivarea de ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x