Antena Căutare

Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano! Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre el! Este avocat, a cântat prin baruri și iubește o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el - VIDEO

Tenorul Andrea Bocelli a susținut, duminică, de Paştele Catolic, un concert emoționant, la Domul din Milano. Vocea lui, pe care o consideră „un instrument foarte intim”, a încălzit suflete în cadrul evenimentul „Andrea Bocelli: Music for Hope”, ce a fost transmis live în toată lumea.

Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano! Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre el! Este avocat, a cântat prin baruri și iubește o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el - VIDEO Galerie
Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano! Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre el | profimediaimages.ro

Concertul susținut de Andrea Bocelli a transmis un mesaj de dragoste şi speranţă pentru Italia şi întreaga lume, în timpul pandemiei de coronavirus. În total, 3,4 milioane de oameni au urmărit live concertul, potrivit Daily Mail.

Andrea Bocellia fost acompaniat doar de organistul Domului din Milano, Emanuele Vianelli, după ce catedrala a fost închisă din cauza pandemiei de COVID-19.

Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre Andrea Bocelli

1. A studiat Drept, la Universitatea din Pisa, și a cântat prin baruri, ca să se întrețină

Andrea Angel Bocelli, născut pe 22 septembrie 1958, în satul La Stera din regiunea italiană Toscana, a ales, inițial, în ciuda talentului său muzical, să urmeze o carieră în domeniul justiției. A studiat Dreptul la Universitatea din Pisa și a și lucrat ca avocat la curtea de justiție din Pisa.

Talentul i-a servit, totuși, ca să se întrețină, în timpul facultății – cânta în baruri pentru a câștiga bani.

2. Și-a pierdut văzul din cauza unui accident

Andrea Bocelii a fost diagnosticat cu glaucom congenital. Însă, și-a ierdut complet văzul la vârsta de 12 ani, din cauza unui accident pe care l-a suferit, în timp ce juca fotbal.

3. A fost căsătorit un deceniu, cu o femeie cu 10 ani mai tânără, iar acum este însurat cu o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el

În 1992, Andrea Bocelli s-a căsătorit cu Enrica Cenzatti, cu 10 ani mai tânără decât el. Au împreună doi copii - Matteo Bocelli, acum în vârstă de 22 de ani, și Amos Bocelli, de 25 de ani. Căsnicia a durat un deceniu, până în 2002.

Tot în 2002, Andrea Bocelli a întâlnit-o pe actuala lui soție, Veronica Berti, cu 25 de ani mai tânără decât el. S-au căsătorit în 2014 – când el avea 55 de ani, iar ea 30 - și au împreună o fiică - Virginia Bocelli, în vârstă de opt ani.

Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano! Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre el! Este avocat, a cântat prin baruri și iubește o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el - VIDEO

Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano! Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre el

profimediaimages.ro

4. Actuala lui soție este „sufletul lui pereche”. Secretul unei căsnicii lungi este „chimia în dormitor”

Andrea Bocelli susține că a fost dragoste la prima vedere, cu actuala lui soție, pe care o numește „sufeltul lui pereche”. Veronica Berti avea 18 ani când l-a întâlnit pe Bocelli.

Citește și: Și-a detestat mama, s-a lăsat mâncată de vie, la propriu, ca să fie perfectă, și a murit cu inima zdrobită! Fermecătoarea Maria Callas a avut un destin tragic. „Nu o voi ierta niciodată”

„Dacă ușa dormitorului se deschide către ceva frumos și interesant, căsnicia va dura. Dacă se deschide către ceva plictisitor, nu va dura”, a spus, într-un interviu, Andrea Bocelli.

5. Se simte dezbrăcat, pe scenă

Andrea Bocelli a comparat sentimentul pe care îl are atunci când cântă pe o scenă cu cel pe care l-ar avea oricine, dacă s-ar arăta complet gol, în fața unei mulțimi. Are emoțiii înainte de fiecare spectacol și consideră că vocea reprezintă un „instrument foarte intim”.

Citește și despre bunul lui prieten, Luciano Pavarotti, în articolul: „Amorul face bine”. I s-a cântat molifta de două ori în copilărie, ținea „dietă” cu înghețată, a vrut să fie portar, s-a iubit cu femei mai tinere și a divorțat scandalos. Viața marelui Pavarotti, fascinantă

Tenorul Andrea Bocelli a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Artistul a lansat de-a lungul carierei sale mai multe single-uri de succes şi duete cu artişti precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a cântat pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

Ce noroc ai la bani, în funcție de data nașterii! Mihai Voropchievi a dezvăluit totul... Relație atipică! Ce a aflat un bărbat despre soția lui, după 19 ani de căsnicie. “Mi s-a părut o femeie atrăgătoare“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x