Antena Căutare

Anul 2017 le aduce ceea ce au așteptat o viață întreagă! Ele sunt zodiile care vor avea un an de poveste! Dragoste în inimă, bani în portofel și succese pe toate planurile

Trei semne zodiacale vor paşi cu dreptul în noul an. Apa, aerul și pământul vor fi reprezentate într-un mare fel de trei zodii norocoase!. Succesul profesional le este scris în stele, la fel ca și cel personal.

Trei semne zodiacale vor paşi cu dreptul în noul an. Apa, aerul și pământul vor fi reprezentate într-un mare fel de trei zodii norocoase!. Succesul profesional le este scris în stele, la fel ca și cel personal.

Cele 3 zodii care vor paşi cu dreptul în noul an


1. ZODIA FECIOARĂ

Zodia Fecioara are toate motivele să considere anul 2017 anul ei. Încă de la început, va fi bombardată cu tot felul de oferte din toate părţile. Are şansă să îşi schimbe locul de muncă cu unul mai bun şi mai bine plătit.

Din punct de vedere amoros, relaţia actuală se poate transformă în ceva serios, iar dacă nu este cuplată, Fecioara îşi va întâlni în mod cert jumătatea.

2. ZODIA VĂRSĂTOR

Nativul născut în zodia Vărsător va avea parte de o serie de evenimente care mai de care mai interesante încă din primele zile ale anului. Acest semn zodiacal a avut parte de multe încercări, mai ales în ultimele luni ale anului 2016.

Cele mai multe hopuri le-a întâlnit în Casă Dragostei, acolo unde au apărut o serie de răsturnări de situaţie. În primele două luni ale lui 2017 are toate şansele să îşi facă inima să bată din nou. O persoană extrem de interesantă va apărea în viaţa să.


3. ZODIA PEŞTI

Zodia Peşti îşi continuă traseul promiţător început în anul 2016. Anul karmic 9 (2016) se va continuă cu o serie de surprize care mai de care mai neaşteptate. Din punct de vedere carieristic sunt prevăzute câteva noutăţi pe care un Peste muncitor nu le poate ignoră.

”Cutremurele tot mai dese sunt un semn: Pământul va fi distrus în 2017”. Profeția alarmantă indică LUNA în care totul se... O lingură gigantică, descoperită pe Marte. Are legătură cu România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x