Antena Căutare

Anunț matrimonial scandalos. De ce au stârnit controverse cerințele unei doamne

O pensionară a lăsat un anunț matrimonial care a scandalizat comunitatea. Cum arată bărbatul ideal pentru aceasta.

colaj bătrână care notează ceva pe o foaie și  bilet scris de mână lipit de un zid Galerie
Mesajul femeii a devenit viral | Shutterstock, X

Oamenii sunt în căutarea iubirii toată viața. Întotdeauna au apelat la cele mai năstrușnice idei atunci când metodele tradiționale au dat greș.

Citește și: Pensia în România vs. Germania. Cât primește un pensionar român după 40 de ani de muncă, față de un neamț. Diferența e uriașă

Anunț matrimonial scandalos. De ce au stârnit controverse cerințele unei doamne

Potrivit unei surse, o pensionară a ales să-și caute sufletul pereche, recurgând la un gest destul de neobișnut. Aceasta a decis să facă o listă cu tot ceea ce-și dorește de la partener și să o lipească pe zidul proprietății sale.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Poveste ruptă din filme la Brașov! Un pensionar român și-a denunțat la poliție amanta în vârstă de 25 de ani pentru șantaj

Dacă unii trecători s-au amuzat de întreaga situație și au împărtășit-o în online, au fost și mulți care s-au scandalizat de cerințele bătrânei.

Bătrânețea poate fi destul de singuratică și nu o condamnă nimeni pentru că a dorit să și-o aline, însă unele dintre cerințe i-au făcut pe internauți să răbufnească.

Citește și: Ce a pățit un italian de 88 de ani, după ce a cunoscut o româncă de 34 de ani. Ce a putut să-i facă Mirela

Mesajul pensionarei este următorul: „Bătrână singură. Interese: Dansul, grădinăritul, plimbările pe plajă. În căutare de un domn slab, bine îmbrăcat și bărbierit. TREBUIE SĂ AIBĂ MAȘINĂ. SĂ LOCUIASCĂ ÎN APROPIERE. Fără HANDICAP.”

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe chefi: „Făceam 3.200 de porții de mâncare”

Persoana care a distribuit mesajul în mediul online nu s-a așteptat ca postarea sa să devină virală: „Nu mă așteptam să intereseze pe cineva atât de mult! (...) Social media este un loc pentru glume, dar și un loc al unor urâțenii ciudate, așa că să fim blânzi, nu?”

Citește și: Un pensionar a reușit să obțină o pensie în valoare de 69 000 de lei! Cum a fost posibil acest lucru

„La început mi s-a părut înduioșător, apoi a devenit rapid întunecat” a fost unul dintre mesaje. În timp ce alții au arătat că o înțeleg pe bătrână, iar societatea în care aceasta a trăit a devenit o ”scuză” pentru modul de exprimare a cerințelor.

„Odată am refuzat o întâlnire cu cineva după ce mi-a dezvăluit că are aceeași afecțiune pe care o avea și soțul meu. Am asistat zece ani la durerea și moartea lentă a persoanei iubite. Nu aș putea face asta din nou. Formularea ei a fost ne-necesară, dar nu știm povestea ei”, a susținut un utilizator.

Citește și: Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru

Un altul a ținut să specifice faptul că: „Este mult prea ușor să judecăm persoanele în vârstă pentru folosirea limbajului generației lor. Ea se adresează propriei generații și, fiind bătrână, presupun că nu vrea să fie împovărată în anii săi finali.”

Iar alții au considerat că: „Dacă nu poți spune pe cine îți dorești alături la vârsta ei, atunci când să o faci?”

Trucul simplu care te ajută să eviți decolorarea hainelor negre. Ai nevoie de 2 ingrediente pe care le găsești în orice ... Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x