Antena Căutare

Anunțul de vânzare a unei căsuțe vechi de 130 de ani a stârnit controverse în mediul online. Ce i-a indignat, de fapt, pe oameni

A fost scoasă la vânzare o casă veche de 130 de ani. Detaliile din anunțul postat de proprietari i-au indignat pe internauți.

casă veche din lemn de vânzare
Anunțul de vânzare a unei case vechi a stârnit o sumedenie de reacții în mediul online | Facebook

Căsuța scoasă la vânzare se află în comuna Mogoș din județul Alba, potrivit Antena 3 CNN, și este într-o zonă de munte. Detaliile din descrierea anunțului au stârnit controverse în rândul celor interesați.

Citește și: Când e bine să îţi cumperi o casă sau un apartament. Care este cea mai potrivită perioadă din an și ce spun specialiștii

Anunțul de vânzare a unei căsuțe vechi de 130 de ani a stârnit controverse în mediul online. Ce i-a indignat, de fapt, pe oameni

Căsuța veche de 130 de ani a fost scoasă la vânzare de proprietari pentru suma de 3.000 de euro. Însă celelalte detalii din anunț i-au indignat pe oameni.

Citește și: O tânără este îndemnată să își vândă casa după ce a găsit o valiză bizară ascunsă în perete. Ce a putut să descopere în interior

„Bună seara grup! Am și eu o casă bătrânească de peste 130 de ani! Este foarte bine îngrijită, nu plouă în ea și vreau să o vând! Menționez vând doar casa nu și terenul... la prețul de 3.000 Euro (15.000.000 roni)”, este menționat pe grupul de Facebook unde a fost postat anunțul.

Reacția oamenilor nu a întârziat să apară. Aceștia au fost indignați de faptul că proprietarii oferă spre vânzare o casă fără teren, nici măcar cel de sub ea.

Citește și: Cât a ajuns să coste construcția unei case în 2024. Subiectul a devenit foarte popular în mediul online

„Ce anunț aberant!! Să-și ia omul casa în spinare??” scrie o persoană. Sau: „Vrea să scape de gunoi, dar să și fie plătit pentru asta!”

„Vor să scape de gunoi gratis” sau „Cam scump lemnul de foc. Dar e putregai!”, ori „Adică vrei să scapi de ea din curte fără să plătești, în plus vrei și bani?”.

Citește și: „Casa fantomă” care se închiriază pentru suma de 300 de euro. Anunțul care i-a îngrozit pe românii de pe un grup online

Sunt și voci care afirmă că ar fi mai indicat ca respectiva casă să fie relocată la un muzeul al satului și chiar le recomandă proprietarilor să ia legătua cu Ambulanța Caselor Bucovinene.

De asemenea, câțiva oameni au fost interesați sincer de anunț, cerând mai multe detalii sau numărul de telefon al proprietarului pentru a se auzi. Tot mai des apar în ultimul timp astfel de anunțuri în mediul online. Acestea stârnesc curiozitatea și interesul românilor, care par atrași de astfel de ”bijuterii”.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, dar când s-a uitat în pod nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Ce a descoperit

Tot mai mulți români renunță la viața la oraș și caută locuințe în mijlocul naturii. Așa că sunt atenți la fiecare anunț postat pe grupurile de acest fel. Însă unele postări le dau mari bătăi de cap, fiind imposibil să-și realizeze visul.

Chiar dacă prețul proprietăților este unul cât se poate de avantajos, anunțurile ascund tot felul de dezavantaje. Unele se pot vedea încă din poze, în timp ce altele sunt mai dificil de depistat înainte de vizionare. Astfel că oamenii trebuie să fie foarte atenți înainte de a achiziționa ceva din mediul online.

O femeie a dezvăluit că mama ei s-a culcat cu soțul său chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Ce a urmat... Un bărbat a concediat-o pe bona copilului său atunci când a văzut ce a putut să facă femeia în baia lui. Prietenii au râ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x