Antena Căutare

„Casa fantomă” care se închiriază pentru suma de 300 de euro. Anunțul care i-a îngrozit pe românii de pe un grup online

Un anunț cum că o casă veche, care stă să cadă, se închiriază cu 300 de euro a devenit viral pe internet. Iată cum arată locuința pe care internauții au numit-o „casa fantomă”!

„Casa fantomă” care se închiriază pentru suma de 300 de euro. Anunțul care i-a îngrozit pe românii de pe un grup online Galerie
„Casa fantomă” care se închiriază pentru suma de 300 de euro. Anunțul care i-a îngrozit pe românii de pe un grup online | Shutterstock

Un anunț de închiriere publicat pe un grup de Facebook dedicat chiriilor a devenit viral în ultimele zile. Este vorba despre o casă extrem de veche, care stă să se dărâme, situată în Bucureștii Noi, spre Chitila, pentru care proprietarul a cerut un preț usturător.

Citește și: Greșelile care îți alungă sporul și banii din casă. Le faci când cureți locuința, conform Lidiei Fecioru. La ce să renunți imediat

O casă care stă să cadă se închiriază cu suma de 300 de euro: „Rog să vă abțineți de la comentarii”

În spirit de glumă sau nu, femeia care închiria casa și-a luat foarte în serios atribuțiile și a formulat un anunț pe măsură.

Astfel, pentru o lună de chirie în casa care stă să cadă, ea a cerut suma de 300 de euro, motivând că locuința este utilată cu electrocasnice funcționabile, dar și că prețurile au crescut în ultima perioadă:

„Închiriez casă în Bucureștii Noi, spre Chitila, utilată și dotată cu electrocasnice funcționabile. Rog să vă abțineți de la comentarii cei care nu aveți nimic de făcut. Preț 300 de euro. Vă rog să nu comentați aiurea, pentru că prețurile la chirii au crescut. Dacă nu vă convine prețul, faceți voi rată la banca și cumpărați-vă case.”, a fost anunțul femeii pe un grup de Facebook, citat de Fanatik.

Aici imagini cu locuința care stă să cadă și care se închiriază cu suma de 300 de euro:

Internauții au reacționat imediat: „300 de euro cu fantoma lui mamaie inclusă”

Ulterior, se pare că femeia ar fi anunțat că respectiva casă ar fi fost închiriată, ceea ce i-a convins pe cei mai mulți că a fost vorba despre o glumă. De asemenea, ea ar fi completat că a avut parte de numeroase cereri, motiv pentru care a propus spre închiriere o altă „moștenire”.

Internauții s-au arătat revoltați de anunțul femeii, tratând mesajul ca atare:

„300 euro cu fantoma lu’ mamaie inclusă!”/„Așa aveam și eu, și mă oftic că nu am cerut mai mult. După ce pleacă cei de acum (cu care am semnat contract pe doi ani), voi mări la 1.000 euro. P.S.: Nu accept animale că zgârie chirpiciul.”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților la anunțul privind „Casa fantomă”, citate de sursa menționată mai sus.

Citește și: Ce obiecte ar trebui să ai în casă dacă îți dorești să atragi instant norocul. Cum trebuie să le amplasezi

O mireasă cere divorțul, la doar o zi după nuntă, din cauza unui gest inofesiv făcut de noul soț. Ce regulă importantă a... Un bărbat fără nicio pregătire juridică a câștigat 26 de procese și a încasat onorariu. Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x