Antena Căutare

Arată ca un monstru și se comportă de parcă e Halloween în fiecare zi! Infernum Asylum este demonul Instagramului

Infernum Asylum este un personaj creat de un tânăr necunoscut din Orlando, SUA, care a devenit popular în rândul internauților prin postările sale pline de originalitate de pe Instagram și TikTok. Acesta a reușit să creeze un personaj original, epic, un demon carismatic care a atras imediat admirația publicului, iar urmăritorii sunt din ce în ce mai dornici să interacționeze cu el. 

Infernum Asylum este un personaj creat de un tânăr necunoscut din Orlando, SUA, care a devenit popular în rândul internauților prin postările sale pline de originalitate de pe Instagram și TikTok. Acesta a reușit să creeze un personaj original, epic, un demon carismatic care a atras imediat admirația publicului, iar urmăritorii sunt din ce în ce mai dornici să interacționeze cu el.

El s-a făcut cunoscut folosit aplicația TikTok, care i-a permis să creeze clipuri pe o anumită temă de divertisment, și deși chipul lui este total înpăimântător, modul lui de a distra oamenii i-a adus o faimă neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a adunat pe contul de TikTok aproape două milioane de urmăritori, iar pe contul de Instagram are peste 60 de mii de urmăritori. A devenit demonul Instagramului și acum se luptă cu cei mai buni influenceri.

Publicul îi apreciază glumele macabre și felul lui de a face divertisment, iar pasiunea pe care o pune în interpretarea personajului te face să crezi că demonul este real.

A reușit să captureze un „monstru” la vârsta de numai opt ani! Băiatul a pescuit un rechin tigru de 314 kilograme - FOTO... Mii de angajaţi din Sri Lanka sau Nepal au lăsat peisajele exotice pentru litoralul românesc...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x