Antena Căutare

Ari Nagel are 78 de copii la 44 de ani. Cum arată bărbatul plătit în ”săruturi și îmbrățișări” pentru că lasă femeile însărcinate

Ari Nagel, un profesor de 44 de ani din Statele Unite ale Americii, are deja 78 de copii, cu încă 13 femei însărcinate în acest moment.

doua femei insarcinate pe canapea Galerie
Cum arată Ari Nagel, bărbatul care are 78 de copii la 44 de ani | Profimedia

Ari Nagel, un profesor din New York, Statele Unite ale Americii, în vârstă de 44 de ani, a devenit tatăl a 78 de copii. Potrivit lui, în acest moment, alte 13 femei sunt însărcinate cu copiii lui și nu vrea să se oprească aici, scrie Daily Mail.

Mai mult, Nagel susține că e plătit cu ”săruturi și îmbrățișări” pentru că lasă atât de multe femei însărcinate.

Cum a reușit Ari Nagel să aibă 78 de copii până la 44 de ani

Nagel susține că are atât de mulți copii datorită faptului că donează spermă. Deși la început copiii erau produși prin relații sexuale, în acest moment, Nagel donează spermă într-un recipient pentru femeile care își doresc să rămână însărcinate, după ce a aflat că există alte moduri prin care pot fi concepuți copiii, scrie Daily Mail.

Vezi cum arată Ari Nagel, tatăl a 78 de copii la doar 44 de ani, în GALERIA FOTO

Potrivit Daily Mail, Nagel încearcă să ajute mai multe femei să rămână însărcinate pe lună și serviciile sale nu sunt plătite cu bani.

Citește și: Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

”Niciodată nu am cerut bani de la femeile pe care le-am ajutat să își mărească familia,” a declarat Nagel. ”Desigur, sunt plătit cu săruturi și îmbrățișări și o viață de mulțumiri.”

”Mă bucură faptul că am atât de mulți copii. Pe unii dintre ei îi văd în fiecare zi, pe alții nu i-am cunoscut niciodată. Depinde de familie.”

”Multe dintre femei sunt din Statele Unite ale Americii, așa că e totul mult mai ușor, uneori sunt în afara țării,” a continuat el. ”Am fost în Africa de 2 ori luna trecută și m-am văzut cu femei pe care le-am ajutat să conceapă. Luna asta am fost în Barbados și după aia Georgia, țara, nu statul.”

”Cu o lună înainte de asta am fost în Rusia, așa că uneori trebuie să mă deplasez, dar în majoritatea cazurilor sunt în Statele Unite ale Americii.”

Nagel a mai spus și că 13 femei sunt însărcinate acum cu sperma lui, pe care au primit-o într-un recipient și s-au înseminat singure, dar susține că uneori femeile apelează și la o clinică, dacă sunt mai în vârstă.

Citește și: Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor

”Aproape 12 dintre copiii mei au fost concepuți pe calea tradițională. La început nu știam că există altă modalitate de a concepe așa că asta foloseam,” a continuat Ari Nagel, ce are 78 de copii la 44 de ani. ”Dar, desigur, acum că ajut mai mult de o femeie pe lună, e mai dificil să fac sex neprotejat și să mă protejez pe mine și pe celelalte femei pe care le ajut în luna respectivă.”

Jodie Leigh Fox, ”cea mai frumoasă soferiță de autobuz”, a pozat în lenjerie. Cu ce imagini incendiare și-a încântat fan... Adolescenta căreia îi dispar oasele. De ce condiție extrem de rară și dureroasă suferă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x