Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

La 12 ani de când a devenit cunoscută în întreaga lume datorită sarcinii sale, octomama Nadya Suleman continuă să își țină fanii la curent cu evoluția familiei ei pe rețelele de socializare.

Cum arată acum Nadya Suleman, ce a devenit cunoscută în întreaga lume drept octomama

Profimedia

Nadya Suleman, supranumită octomama, a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume în 2009, atunci când a născut 8 copii, după ce mai avea alți 4 fii și două fiice concepute prin fertilizare in vitro.

Acum în vârstă de 45 de ani, Nadya locuiește în California cu familia ei numeroasă și a publicat recent o imagine cu octupleții ei.

Cum arată familia octomamei Nadya Suleman acum

În imaginile publicate de octomamă apar toți octupleții ei - Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah și Maka, ce vor împlini luna aceasta 12 ani.

Citește și: Soraya din Sărmana Maria are o fiică superbă. Cum arată fiica lui Itati Cantoral acum

Cu ocazia zilei lor de naștere, Nadya a publicat o imagine cu toți octupleții la o masă, fiecare cu propria sa coroană de sărbătorit. Alături de imagine, Nadya a publicat și un mesaj emoționant dedicat familiei sale numeroase.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

”La mulți ani, îngerii mei frumoși,” a scris ea. ”Sunteți unii dintre cei mai blânzi, cei mai plini de compasiune și grijulii oameni pe care i-am cunoscut vreodată.”

”Nu am cuvinte să exprim cât de recunoscătoare sunt să fiu mama voastră. Mi-ați binecuvântat viața mea enorm și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că a avut încredere în mine să am grijă de voi, să vă cresc și să vp influențez.”

”Sunteți miracolele mele, îngerii mei și vă iubesc din tot sufletul, întotdeauna,” a încheiat Nadya mesajul.


Nadya publică frecvent imagini cu familia ei, nu doar cu octupleții, ci și cu ceilalți 6 copii mai mari, în momente obișnuite din viața lor, mai ales atunci când vine vorba de nutriție și ora de masă.

Potrivit The Sun, Nadya are o dietă vegană strictă și susține că 13 dintre copiii ei mănâncă la fel și au o seară pe săptămână în care pot mânca ”junk food” vegan.

Citește și: “Fata elastică” se poate încolăci în poziții imposibile. Cum a descoperit Liberty Barros talentul ei fantastic

Octomama a publicat recent o imagine cu cina familiei, alături de un lung mesaj în care explică filosofia lor atunci când vine vorba de nutriție.

”Eu și familia mea am fost întrebați ce mâncăm într-o zi obișnuită,” a scris Nadya lângă imagini. ”Evităm mâncarea procesată în primul rând pentru că includ o sumedenie de ingrediente care nu sunt naturale și nu sunt sănătoase (doar pentru că un preparat e vegan nu înseamnă că e sănătos).”

Printre preparatele enumerate de Nadya, pe care le consumă familia ei se numără cartofi copți cu ceapă, piure de cartofi dulci și fasole, alături de spanac și varză kale.

Cum arată acum octomama Nadya Suleman

Deși octomama publică mai des imagini cu familia ei, ocazional își încântă fanii și cu un selfie. La 12 ani de când a ajuns cunoscută în întreaga lume datorită sarcinii sale, Nadya nu pare să își fi schimbat aspectul semnificativ.

De ziua ei, ea a publicat o imagine îmbrăcată în haine sport, alături de mesajul: ”Vă mulțumesc, copii, pentru o aniversare fantastică azi! Am dormit mai mult decât de obicei, am făcut puțină mișcare și am petrecut timp de calitate cu cei dragi, care e neprețuit. Vă iubesc pe toți!”

Ultimele știri