Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, cu părinții Sue și Noel Radford, a dezvăluit recent suma fantastică cheltuită în fiecare săptămână doar pe mâncare.

Câți copii sunt în cea mai numeroasă familie din Marea Britanie

Profimedia

Sue, acum în vârstă de 45 de ani, a devenit prima dată mamă la vârsta de 14 ani și a fost hotărâtă să păstreze copilul. Curând, s-a căsătorit cu Noel și patru ani mai târziu au avut surpriza de a fi din nou părinți.

La un an distanță, primeau vestea că femeia este, din nou, însărcinată. De atunci, Sue a mai dat naștere de 19 ori. În total, familia are 22 de copii, din care 20 încă locuiesc acasă cu părinții lor: Chloe, douăzeci și cinci de ani, Jack, dpuăzeci și trei de ani, Daniel, douăzeci și unu, Luke, 20, Millie, nouăsprezece, Katie, optsprezece, James, șaptesprezece, Ellie, cincisprezece, Aimee, 14, Josh, 13, Max, 12, Tillie, 10, Oscar, 9, Casper, 8, Hallie, 5, Phoebe, 4, Archie, 3, Bonnie, 2, și Heidie, în vârstă de 10 luni. Cei doi copii mai în vârstă, Chris, în vârstă de treizeci și unu de ani, și Sophie, în vârstă de douăzeci și șapte de ani, s-au mutat din casa familiei.

Cât cheltuiește cea mai numeroasă familie din Marea Britanie pe mâncare, în fiecare săptămână

În cadrul emisiunii lor, 22 and Counting, Sue și Noel Radford au dezvăluit ce sumă enormă cheltuiesc în fiecare săptămână pe mâncare, scrie Daily Mail.

Citește și: Are 45 de ani și a adus pe lume 22 de copii. Cum arată femeia care a fost însărcinată, în total, mai bine de 16 ani din viață

Doar pe mâncarea pentru cei 22 de copii, Sue și Noel cheltuiesc 400 de lire sterline pe săptămână.

Vezi cum arată cea mai numeroasă familie din Marea Britanie în GALERIA FOTO

Cu această sumă, familia consumă în jur de 3 l de lapte și 4 pâini în fiecare zi. Dacă fac grătar, uneori gătesc și 56 de cârnați, 5 kg de pui și 1 kg de brânză dacă decid că vor o masă cu mâncare mexicană.

Familia mănâncă și 80 de iaurturi pe săptămână, consumă 3 tuburi de pastă de dinți și folosesc 24 de role de hârtie igienică.

Potrivit cuplului, Sue și Noel reușesc să își hrănească întreaga familie cu ajutorul banilor generați de magazinul de plăcinte al lui Noel și nu apelează la ajutorul statului.

Citește și: Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
colaj de imagini cu petrica cercel si ionut cercel
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
imagine cu o chelneriță
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
Mai multe articole

Sue a adus pe lume o fetiță în aprilie 2020. La scurt timp, micuța a primit numele Heidie Rose. Este și ultimul copil, spune ea. A petrecut mai mult de 800 de săptămâni fiind însărcinată și, din cauza vârstei, starea de sănătate i se poate șubrezi cu ușurintă.

În 2012, pe când aveau doar 14 copii, cei doi spuneau că, în ciuda muncii grele și a energiei pe care o cere creșterea unui nou copil, ”iubesc totul la bebeluși” și vor mai mulți.

Citește și: Cum arată acum familia lui Thomas Beatie, bărbatul care a născut în 2008. El și soția au 4 copii superbi

Criticată de multe persoane pentru că a născut atâția copii, femeia a dezvăluit pentru The Sun, că atât ea, cât și soțul său, au fost abandonați la naștere și că iubesc copii.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri