Căutare Live

Ari Nagel este bărbatul care are 78 de copii și încă 13 copii pe drum. Cum a reușit. "Nu pot să refuz"

Ari Nigel, un bărbat din New York în vârstă de 44 ani, a devenit tatăl a 78 de copii și mai are încă 13 pe drum. Mulți se întreabă cum e posibil.

Ari Nigel, un bărbat din New York în vârstă de 44 ani, a devenit tatăl a 78 de copii și mai are încă 13 pe drum. Mulți se întreabă cum e posibil.

Profimedia

Ari Nigel, de meserie profesor, este donator de spermă și a ajutat numeroase femei să devină mame, chiar și după ce acestea își pierduseră speranța.

După ce a contribuit la conceperea a 78 de bebeluși, Ari a căpătat porecla Sperminator. Într-un interviu cu Dr. Oz, el a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a dorit să ajute atâtea femei.

Ce l-a determinat pe Ari să devină donator de spermă

“Probabil nu știu să refuz. Așa m-aș descrie, dar cu siguranță pot spune că am o viață grozavă, deși mă străduiesc destul de mult, din punct de vedere financiar. Primesc multe îmbrățișări și pupături zilnic”, a povestit bărbatul, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a mai dezvăluit că nu primește nicio remunerație pentru faptul că donează spermă și ceea ce îl motivează pe Ari să ajute aceste femei este fericirea pe care o vede în ochii lor când devin mame.

Citește și: Un bebeluș prematur s-a născut având doar 425 de grame și mama l-a comparat cu un biscuit. Imaginile sunt virale

“Cred că într-un fel primesc mult din bucuria și iubirea pe care alți părinți o trăiesc”, a mai zis Ari.

Inițial, când a început să ajute mai multe femei să rămână însărcinate, el a povestit că o făcea în modul tradițional. El nu dona sperma, ci concepea pe cale naturală, având relații sexuale cu femeile care își doreau să devină mame.

În prezent, după ce a aflat despre posibilitatea de donare a spermei, Ari a început să doneze frecvent. El a mărturisit că a ajutat și cupluri gay care își doreau să își extindă familia, dar și femei care nu reușeau să întâlnească bărbatul potrivit pentru a face un copil.

“Mă bucură foarte mult să văd cât de fericiți sunt copiii, cât de feiricite sunt mamele și mai ales să văd cum se dezvoltă familiile frumoase pe care am reușit să le ajut”, a mai povetsit Ari Nigel.

Deși, de regulă, mulți donatori de spermă nu își întâlnesc niciodată copiii sau stabilesc încă de la început să aibă păstreze legătura doar pe o perioadă limitată de timp, Ari nu e așa. El rămâne în legătură cu mulți dintre copiii săi, atâta vreme cât mamele îi permit acest lucru.

Se pare că s-a sesizat și Departamentul de Sănătate al Statului atunci când au aflat că el donează spermă regulat. Oficialii i-au trimis o scrisoare prin care îi spuneau să nu mai facă reclamă serviciului pe care îl oferă.

Într-un final, Ari a clarificat care a scopul lui și le-a spus că își dorește doar să aducă fericirea în familiile care nu pot concepe pe cale naturală.

Ce spune bărbatul despre toți copiii pe care îi are

“Cred că au renunțat să mă mai deranjeze, dar au voie să urmărească toată activitatea mea. În prezent, pot să continui să fac ceea ce fac, deși nu am propria mea bancă de spermă”, a mai spus bărbatul.

Citește și: Și-au anunțat familia că vor deveni părinți, dar modul în care au făcut-o a dus la un conflict. Ce le-au reproșat rudele

El a dezvăluit că e extrem de încântat să fie tatăl atâtor copii. Pe unii dintre ei îi vede zilnic, dar pe alții nu i-a întâlnit niciodată, în funcție de regulile pe care le stabilește cu familiile.

Multe dintre femeile pe care le ajută sunt din America, dar el a povestit că ajută și femei din Africa, acolo unde a călătorit de mai multe ori.

“Aproximativ 12 dintre copiii mei au fost concepuți în felul clasic, pe vremea când nu știam de nicio metodă de concepere”, a mai spus Ari.

Ari Nigel nu este într-o relație, dar se pare că a fost căsătorit în trecut, și a donat spermă pe perioada căsniciei, deși soția lui nu era de acord. În 2016, el și Roxanne, soția lui, împliniseră 12 ani de căsnicie și aveau 3 copii. Se pare că soția lui a aflat din întâmplare că Ari donează spermă și pentru că nu a fost de acord cu practica lui, cei doi au decis să se despartă.

“Chiar dacă din punct de vedere financiar uneori abia reușesc să mă întrețin, mă simt bogat sufletește când primesc atâta iubire și bucurie. Mă simt binecuvântat să fiu parte din atâtea familii fericite”, a mai povestit Ari.

Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. În timpul nopții, ceva bizar i-a trezit brusc. Ce au ... Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x