Ashley Sky, femeia care s-a transformat în Catwoman. Tânăra a investit peste un milion de dolari ca să devină ca celebrul personaj

Ashley Sky a investit deja peste un milion de dolari ca să se transforme în personajul renumit din benzile desenate, Catwoman / Femeia-pisică. Și pare că nu vrea să se oprească aici. Tânăra spune că a avut o perioadă dificilă care i-a marcat viața și a vorbit despre ea într-un interviu video.

Ashley Sky a investit peste un milion de dolari ca să se transforme în idolul ei, "Catwoman"

Shutterstock

Ashley Sky are 30 de ani, este din New York și are multe lucruri de spus despre viața ei. S-a născut bărbat, dar susține că a simțit întotdeauna că se află altcineva în corpul ei, că este într-un corp greșit, așa că a decis să schimbe asta complet.

Ashley Sky, femeia transformată în Catwoman: "Am vrut să mă simt invincibilă"

Pentru că știa că mai devreme sau mai târziu o să fie femeie, Ashley Sky spune că a început să ia hormoni în secret pe când avea 12 ani.

În perioadele ei mai întunecate, când simțea că nu își găsește locul, Ashley a început să își dorească să devină altcineva și așa și-a găsit alinare în idolul ei: Catwoman - "Femeia-pisică", celebrul personaj din benzi desenate, regăsit și în filme.

Askley Sky spune că a adorat întotdeauna acest personaj pentru că este "o femeie neînfricată, autentică și căreia pur și simplu nu îi pasă de nimic și de nimeni".

Citește și: Femeia care a cheltuit peste 35.000 de Lire pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Cum arată bustul ei perfect rotund

Ashley Sky: "M-am îndrăgostit de ideea de a deveni Catwoman. Am vrut să mă simt invincibilă", a declarat aceasta într-un interviu video pentru Daily Motion. Și asta a și devenit. În acest filmuleț postat pe Instagram, transformarea este aproape completă. Ea a scris la descriere: "Când miezul nopții vine, pisicile ies la joacă".

Ashley Sky, femeia care s-a transformat în Catwoman, a investit peste un milion de dolari în operații

În jurul vârstei de 19 ani, Ashley Sky a suferit o operație de schimbare a sexului, iar de atunci a cheltuit mai mult de un milion de dolari pentru aspectul ei de Catwoman. Până în prezent, tânăra a avut două operații de feminizare facială, și-a operat de două ori maxilarul, a avut două operații la bărbie, patru operații la nas, și-a scos câteva coaste, și-a făcut trei lifting-uri și șase augmentări ale sânilor.

Tânăra nu iese niciodată nemachiată din casă, fără să aibă acea "imagine perfectă", chiar dacă asta durează și câte trei ore pe zi.

Astfel, cu felul în care arată ea acum, cu formele ei de clepsidră, Ashley poate să spună că este, în sfârșit, confortabilă în propria piele. Se simte mai aproape de cine a simțit dintotdeauna că este: o femeie. O femeie-pisică. Asley Sky își poartă unghiile lungi, ca niște "gheare de pisică", iar cât de curând, tânăra are în plan o procedură pentru a-și alungi ochii, ca să pară ca de felină.

Ashley Sky se bucură de atenție când vine vorba de aspectul ei, nu numai online, ci și în realitate, și spune că ceea ce a devenit contrastează puternic cu toți acei ani pe care i-a petrecut nelalocul ei, când a fost bărbat.

Ashley Sky și-a împărtășit povestea în interviuri video, dar și cu cei aproape 11.000 de fani de pe Instagram. Ea susține că a vrut să ofere speranță și altor persoane transgender sau non-binare. A declarat: "Pentru toate mamele de acolo care au un copil transgender sau gay - nu încetați să-i iubiți pentru că sunt diferiți. Toți avem drumuri diferite și toți merităm să fim fericiți".

Ashley Sky este cunoscută acum lumii ca fiind Catwoman-ul milionar din New York. Ea este, totodată, și CEO al propriei mărci de haine.

Citește și: El este bărbatul care imită perfect păpușa Ken. Cum arăta Neven Ciganovic înainte să-și facă zeci de operații estetice

Ultimele știri