Antena Căutare

El este bărbatul care imită perfect păpușa Ken. Cum arăta Neven Ciganovic înainte să-și facă zeci de operații estetice

Neven Ciganovic din Zagreb, Croația, a știut întotdeauna cum vrea să arate când va îmbătrâni. S-a îndrăgostit de aspectul suprarealist al păpușilor masculine Bratz și a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a îl obține.

Neven Ciganovic, barbatul ken, la piscina in timp ce pozeaza lasciv Galerie
Neven Ciganovic din Zagreb, Croația, a știut întotdeauna cum vrea să arate când va îmbătrâni | Profimediaimages.ro

Prima intervenție a realizat-o în 1992, când și-a schimbat forma buzelor. Au urmat mai multe modificări, printre care trei rinoplasti, injecții cu Botox, implanturi osoase în zona obrajilor, maxilarului și bărbiei.

De asemenea, el a apelat și la o procedură de blefaroplastie pentru a avea ochii figurinei al cărei look l-a inspirat.

Citește și: Kris Boyson și Bianca Gascoigne au investit în imagine ca să arate ca Barbie și Ken. Cum arată cuplul

Dar fizicul sculptat al lui Neven nu se datorează doar operațiilor estetice. El merge la sală de 4-5 ori pe săptămână și face exerciții speciale pentru a își păstra fața tânără.

Și asta pentru că Neven iubește să-i provoace pe ceilalți să ghicească ce vârstă are. Puțini sunt cei care reușesc să-și dea seama că bărbatul este trecut de 50 de ani.

Neven Ciganovic a rămas cu o problemă deranjantă după una dintre operații

În 2017, croatul a rămas cu un priapism, o erecție nedorită și dureroasă, după o rinoplastie realizată în Iran. După acel moment, el a fost nevoit să se mai opereze de trei ori pentru a reveni la normal, însă a rămas cu probleme timp de trei luni.

Citește și: Femeia care a cheltuit peste 35.000 de Lire pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Cum arată bustul ei perfect rotund

Medicii nu sunt singuri ce anume i-a cauzat respectiva afecțiune lui Neven, însă bărbatul crede că ar fi putut fi din vina unui supliment alimentar pe care îl lua la acea vreme și care era legat de creșterea dorinței sexuale.

Cum era de așteptat, au existat și urmări după chinul la care a fost supus. Neven a suferit de depresie luni de zile după ce a scăpat de priapism și, spune el, nu a rămas cu nicio disfuncție erectilă.

Cine este Neven Ciganovic

Neven Ciganovic s-a născut la Zagreb, Croația, pe data de 20 aprilie 1970. El a fost întotdeauna atras de modă și continuă să activeze în acest domeniu, în ciuda vârstei sale.

De asemenea, de îndată ce i s-a oferit ocazia, Ciganovic a început să lucreze ca stilist și designer de modă, ceea ce l-a adus în atenția producătorilor tv. Așa a obținut un rol în telenovela croată Villa Maria, care urmărește drama a trei familii burgheze.

Citește și: Cum arată Valeria Lukyanova, femeia Barbie acum. A renunțat la aspectul de păpușă și seamănă cu o femeie obișnuită

La scurt timp, a apărut și-n Celebrity Big Broather: Croația (2008). Fanii emisiunii l-au iubit pe Neven pentru personalitatea sa specială și carisma naturală.

Sigur, fizicul său sculptat și înălțimea de 1.90 m l-au ajutat să se facă remarcat în show-ul tv.

În 2017 a fost subiectul unui documentar în urma călătoriei sale pentru construirea feței perfecte și lupta împotriva îmbătrânirii. Sperase că filmul îl va ajuta să devină o celebritate internațională, dar lucrurile nu au stat deloc așa pentru excentricul croat.

Vezi mai multe imagini cu Neven Ciganovic înainte și după ce și-a făcut zeci de operații estetice în GALERIA FOTO atașată.

Are doar 7 ani, dar i-a uimit pe toți cu abilitățile ei. De ce e supranumită cea mai puternică fetiță din lume... (P) Istoria piraților: Cum au apărut "bandiții apelor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x